algo de nubes
  • Màx: 14.95°
  • Mín: 7.61°
14°

Les casetes de Son Fangos ja són un solar

L'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat de l'Ajuntament de Palma ha conclòs aquesta setmana l'esbucament de les edificacions de Son Fangos, al barri del Pil·larí.

Així, tal com ha explicat Cort aquest dissabte, durant dues setmanes s'han esbucat i retirat els residus i s'ha aprofitat aquesta actuació per realitzar una esplanada de terra al solar comprès entre el camí de de Son Fangos 245 i el camí de Muntanya.

Així mateix, s'ha atès una petició de l'Associació de Veïns i s'han preservat i emmagatzemat, a les dependències de Son Pacs, diferents peces de marès de les construccions original per tal de poder-les reutilitzar al projecte de construcció del nou casal de barri d'Es Pil·larí, que en aquests moments està en fase de redacció.

Segons Cort, cal recordar que aquestes tasques són un pas previ per poder iniciar la construcció del casal de barri, un projecte que ja està pressupostat i que fou un dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius.

Aquesta intervenció s'inicià fa dues setmanes i ha consistit en desamiantar les edificacions existents i, posteriorment esbucar i retirar el material del solar. En total, la intervenció ha tingut un cost de 34.343 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys
Bona feina.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente