cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

L’EMT Palma reactiva el servei del NitBus

194855

L’EMT Palma reactiva des de divendres, 18 de febrer, el servei de la xarxa del NitBus que es va haver de suspendre a mitjans de gener a causa de l’acumulació de baixes Covid-19 entre els treballadors.

Així, a partir d’aquest divendres, tal i com s’anuncià quan es va interrompre el servei, l’EMT Palma reactiva la xarxa de NitBus que presta servei els divendres, dissabtes i vísperes de festiu des de les 23.30 hores i fins les 06.30 hores (la N1 s’allarga fins les 6.50 hores).
La xarxa de NitBus de l’EMT Palma està integrada per quatre línies:
- La N1 que enllaça Porta del Camp amb el passeig Marítim i té una freqüència de pas de cada 25 minuts.
-La N2, la N3 i la N4 que tenen una freqüència de pas de cada 50 minuts i passen per plaça d’Espanya cada 25 minuts en un sentit o l’altre.
-La N2 que va des de Can Blau fins Can Valero i passa per barris com La Soledat, Nou Llevant, Escorxador o Camp Redó. Els barris de la carretera de Manacor, 31 de desembre i carretera de Valldemossa.
-La N3 que uneix ala zona del poliesportiu Germans Escales amb s’Indioteria. Passa pel Rafal, Son Gotleu, Pere Garau, plaça de Toros o Son Castelló. Aquesta línea discorre pels carrers Indalecio Prieto, Arquebisbe Aspàreg, Francisco Manuel de los Herreros i Eusebi Estada.

-La N4 que surt de Son Bonet i recorre el carrer Aragó passant pels barris de Verge de Lluc, Son Rullan, Son Canals i els Hostalets fins arribar a Santa Catalina i plaça Progrés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per VERGONYA!, fa mes de 2 anys
Més valdria reactivàs el bus que connectava Andrea Doria amb el seu centre de Salut al Moll vell, Casa del Mar.
Ho possen en mans de taxistes, però moltes vegades no arriben. Troben algú altre pel carrer que els convé més.
Això obliga a agafar un taxi si no es vol arribar tard a la consulta i de tornada anar a peu, quan les persones que van al centre són majors amb problemes de mobilitat.
Voldria sebre qui és el cervellet que està al front de la EMT.
A ell segur que no té aquest problema de ser un ciutadà oblidat i discriminaat!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente