algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Els vianants recuperen els diumenges la primera línia de la Platja de Palma

Des d'aquest 6 de febrer i durant tots els diumenges fins al 3 d'abril, un tram de la primera línia de la Platja de Palma es tallarà al trànsit per a guanyar més espai per als vianants.

Aquest diumenge, el batle de Palma, Jose Hila, ha acudit a la zona acompanyat per la regidora de Turisme, Sanitat i Consum, Elena Navarro; el regidor d'Esports, Francisco Ducrós i el regidor del Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi. També ha acudit la presidenta de l'Associació d'Hotelers de Platja de Palma (AHPP), Isabel Vidal, entitat que va sol·licitar l'aplicació d'aquesta iniciativa.

«L'objectiu és que la ciutadania passegi, faci esport o activitats lúdiques a Platja de Palma i gaudeixi d'aquest espai situat davant la mar. Vull agrair a l'associació la seva implicació, la seva petició acompanya la nostra acció de govern, que sempre cerca entorns més amables i saludables», ha afirmat el batle Hila.

Els dos primers diumenge (6 i 13 de febrer) el tram que s'habilitarà és el que s'ubica entre els carrers de l'Alegria i de Son Rigo. A partir del 20 de febrer, el tram s'ampliarà fins al carrer dels Trobadors. L'Institut Municipal de l'Esport (IME) s'ha encarregat de tramitar la petició de l'AHPP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.