muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

PalmaActiva organitza una jornada de selecció per a TUI de 80 llocs de feina

PalmaActiva ha organitzat una jornada de selecció per a TUI de 80 llocs de feina, que tindrà lloc a la seu de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Palma de manera presencial aquest dissabte.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, PalmaActiva ha organitzat una jornada de selecció de personal per a TUI per a cobrir 80 llocs de treball. En concret, l'empresa necessita incorporar 30 guies turístics amb alemany o polonès, 20 agents d'atenció al client amb alemany, 20 agents d'atenció al client amb holandès i francès, i 10 agents d'atenció al client amb polonès.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre els qui busquen treball i els responsables de recursos humans d'empreses que busquen personal.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, ha explicat que, a més d'aquest reclutament, PalmaActiva també ha organitzat els dies 17 i 18 de febrer una jornada per a la cadena Marriott Int on s'ofereixen 130 llocs de treball, la qual cosa evidencia «que el mercat de treball s'està recuperant».

Durant aquesta jornada de selecció, PalmaActiva farà costat a TUI durant totes les fases del procés: donant difusió de les ofertes en les xarxes socials, fent la primera selecció segons el currículum i citant a les persones seleccionades. A més, cedeix un espai per a poder realitzar les entrevistes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 2 anys

I venga, que seguim apostant pel monocultiu turístic! En acabant, plorarem pels racons...

Valoració:1menosmas
Per Julai Iglesias, fa mes de 2 anys

... I s'haurà de ser rossa, amb ulls blaus i somriure profident per optar a plaça?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente