algo de nubes
  • Màx: 17.74°
  • Mín: 8.69°
17°

Organitzen un acte reivindicatiu de la Casa del Poble per a celebrar el 98è aniversari de la inauguració

193441

Els Amics de la Casa del Poble han organitzat per al dia 20 de gener un acte reivindicatiu de la Casa del Poble per a celebrar el 98è aniversari de la inauguració.

La trobada es farà a la cantonada dels carrers Reina Maria Cristina amb Manuel Sanchis Guarner de Palma. Començarà a les 11 hores amb una cercavila amb xeremiers i caparrots; a les 12 hores es farà l'Assemblea i a les 13 hores, els parlaments.

A partir de les 17 hores oferiran un taller de pancartes i de les 19 a les 20 hores participaran en el programa de Ràdio Balear.

L'Associació ha aprofitat per a anunciar el nom guanyador per al capgròs de l'òliba: Paulòliba.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Amics, fa mes de 2 anys

"Amics de la casa del Poble", no.
"Amics de la voluntat d'un feixista", sí.

Valoració:1menosmas
Per altra veritat, fa mes de 2 anys

Crec que hauries de repassar els teus coneixements, ja que no són exactament tal con les coses passaren. Hi ha documentació molt extensa. Només cal voler trobar-la i entendra-la.

Valoració:0menosmas
Per En honor a la veritat, fa mes de 2 anys

La Casa del Poble se va requisar al sindicat UGT. I després del cop d'estat, els falangistes se la feren seva i allà mateix tenien presos i torturaven i assassinaven a republicans.
Posteriorent ho va adquirir el banquer Juan March, perque no volia que tornàs a les mans dels sindicalistes, als que considerava enemics seus.
I mai se va pagar res als llegítims propietaris, ni tampoc s'els va indemnitzar, ni molt manco per iniciativa de l'Ajuntament de Palma, ni tampoc tindria cap sentit,que aquesta institució s'hagués fet càrrec d'aquesta despesa.
Si qualque dia, a aquest individu se li ocorreix dir una veritat, ningú s'ho creurà.

Valoració:-4menosmas
Per intereses, fa mes de 2 anys

A toda esa gente la "Casa des Poble", les interesa lo más mínimo.
A ellos lo que les preocupa es poder tener buenas vistas y que nadie les moleste desde sus galerías. Me refiero a los vecinos de Reina María Cristina, Jafuda Cresques y/o Lluis Salvador. Y, por supuesto, la tan cacareada piscina.
A mi también me gustaría que un solar que hay cerca de mi casa lo convirtiesen en parque público.
Y a los de la Plaza de Toros, otro parque, sin aparcamientos.
Etc. etc.

Valoració:0menosmas
Per Marmessors, fa mes de 2 anys

L'Ajuntanent, ja en democràcia, va imdemnitzar als ÚNICS legitims propietaris (CNT i UGT) i aquests varen RENUNCIAR a la propietat i a ulteriors reclamacions.
Ara resulta que "Peres i Joanes" s'atorguen de manera ilegítima no es sap molt bé quins drets i quina representativitat. Quan, en el fibs, fzn de simples marmessors d'un feixista com en March.
Respectem les lliures decisions de les institucions democràtiques i passem de fer cas a falsos pseudoesquerrenosos defensors de voluntats de feixistes.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente