nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Un regal de Reis 'Top manta', una tempesta política i una trista realitat

192941

«Hi ha gent molona i, més enllà, hi ha na Julia Truyol. Mirau quin TopManta més xulo m'han regalat. Roba que uneix, encalenteix, reivindica, connecta, transforma, enllaça,... abraça!»

Aquesta piulada, acompanyada de la fotografia on es veu la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Palma, Neus Truyol, abillada amb una dessuadora de la marca Topmanta amb el lema 'Fake system, true clothes' ('sistema fals, roba autèntica') ha despertat una petita tempesta en la política de Palma.

El president del PP de Palma, Jaime Martínez, ha demanat la reprovació de la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Palma, Neus Truyol, en entendre que ha confós a la ciutadania «fent un al·legat encobert, a les xarxes socials, del comerç il·legal».

Martínez ha dramatitzat més: «Després de sis anys de càstig sistemàtic al comerç, l'Ajuntament de Palma convida a realitzar les compres nadalenques en el mercat del top manta. Un pas més cap a la ruïna de Palma», ha apuntat Martínez.

I encara ha reblat el clau en considerar que des de l'Ajuntament «es defensa les màfies i la il·legalitat», fet que ha qualificat com una provocació.

Aclariment des de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Palma s'ha apressat a aclarir que la peça de roba exhibida en xarxes socials per la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, amb el logo de 'Topmanta', «és d'una marca legal, registrada i solidària». «És de la marca 'Topmanta', una botiga en línia solidària vinculada al Sindicat de Manters de Barcelona».

Segons consta en la pàgina web de la botiga, la iniciativa promou la contractació de treballadors del carrer perquè puguin sortir d'aquesta situació i «tenir els seus propis recursos». Pretén ser «una alternativa als productes d'imitació» per «treure del carrer tots els col·lectius marginats».

La trista realitat és que els que han servit de suport polític imprescindible perquè els grans centres comercials desembarcassin a Palma, ara, a base de demagògia intenten enfrontar el petit comerç i els venedors ambulants. I la trista realitat és que uns i altres miren de subsistir així com poden.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per L'amo de Son Carabassa, fa mes de 2 anys

A picar pedra, monea.

Valoració:0menosmas
Per Lluís Martí, fa mes de 2 anys

Sembla una burla increïble que el partit que sempre ha defensat les grans superfícies ara es preocupi pel petit comerç. Qui va permetre El Corte Inglés a les Avingudes?
Basta passar revista a l'hemeroteca. D'altra banda, els petits comerciants no sempre s'han posat al costat d'aquells que els intenten defensar. I així els hi va.

Valoració:3menosmas
Per Solidaritat, fa mes de 2 anys

Solidaritat de polítics acomodats. No som ningú per donar consells, però com a votant que he estat de Més, crec que haurien de fer un pensament i procurar de canviar les cares dels cartells electorals.

Valoració:2menosmas
Per Ramon, fa mes de 2 anys

molona?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente