algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

'Les noies som guerreres i també enginyeres (i científiques, tecnòlogues, matemàtiques...)', una exposició sobre dones i carreres científiques

El Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) ha inaugurat aquest dimecres l'exposició 'Les noies som guerreres i també enginyeres (i científiques, tecnòlogues, matemàtiques...)' sobre dones i carreres científiques. Estarà exposada al CaixaForum de Palma fins al 9 de gener.

L'objectiu de l'exposició, segons ha informat el CSIC, és reflexionar sobre el paper de les dones en la ciència i la tecnologia, així com pretén despertar l'interès de les estudiants per a fer carreres científiques i tecnològiques. Aquesta, presenta el nom i destaca el treball d'investigadores que actualment formen part del centre.

L'exposició està formada per 26 plafons amb il·lustracions, acompanyades de textos per sobre diferents aspectes importants del paper de les dones a la ciència i la tecnologia. A més a més, compta amb un codi QR que permetrà escoltar audioguies que explicaran en profunditat cada panell de la mostra a través dels dispositius mòbils.

Nerea González i Irene Molina Pernías, investigadores especialitzades en filosofia de la ciència i gènere, han estat les encarregades d'elaborar el contingut dels àudios. Així com la mostra exposada va ser dissenyada originalment pel Museu Nacional de Ciències Naturals del CSIC, en el marc del projecte europeu Hypatia; la qual, gràcies al programa Ciutat Ciència, una iniciativa del CSIC i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), s'ha convertit en un projecte itinerant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.