cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Demanen que el solar de la Casa del Poble de Palma recuperi el seu ús públic

Aquest diumenge, una vintena de persones es varen reunir al costat del solar de la Casa del Poble per posar en comú les inquietuds sobre el futur d'un espai que consideren que hauria de ser considerat patrimoni històric de la ciutat i que hauria de ser destinat a ús públic.

En canvi, segons denuncien, el solar serà dedicat a la construcció d'habitatges de luxe destinats al lloguer. «Un cas més de l'amenaçant gentrificació que pateix Palma», segons denuncien.

De la reunió n'ha sorgit un grup de gent disposada a lluitar perquè els terrenys del que va ser la Casa del Poble sigui un espai públic.

La pretensió és poder interlocutar amb l'Ajuntament de Palma. També fan una crida a la mobilització veïnal «en forma de pancartes reivindicatives penjades als balcons que envolten el solar».

Igualment, estudiaran les vies jurídiques possibles per aturar el projecte de construcció de pisos destinats al lloguer turístic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Defensors, fa mes de 2 anys

Ara resultarà que hem de fer cas a la voluntat d’un feixista com en March. Quina serà la següent proposta d'aquesta gent, dedicar-li un carrer?

Valoració:0menosmas
Per ¿?, fa mes de 2 anys

"ús públic". ¿Peró quin?. O no heu saben, o no heu volen dir. Presumptament, lo segon.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente