cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

Arxiduc fa pinya presenta el seu nou capgròs i demana participació ciutadana per a posar-li nom

La plataforma ciutadana, Arxiduc fa pinya, juntament amb els Amics de la Casa del Poble, ha impulsat la construcció d'un nou capgròs. Actualment està exposat a l'aparador de la botiga de comerç just, S'Altra Senalla, i demanen la participació ciutadana per posar-li nom.

La plataforma veïnal explica com va sorgir tot: «Els veïnats reunits a 'Arxiduc fa Pinya' vàrem organitzar una trobada veïnal el 31 d'agost d'enguany. Vàrem demanar tallar el carrer Manuel Sanchis Guarner, entre Arxiduc i Reina Maria Cristina. Férem feina durant dos mesos per tenir-ho tot enllestit. Pel camí descobrirem que el solar de la Casa del Poble havia estat venut a un fons d'inversió i que molta gent del barri encara pensava que era un espai propietat de l'Estat. A les 12 de la nit, entre dia 31 d'agost i 1 de setembre, un grupet de veïnats just acabàvem de recollir les taules i les cadires quan vérem una òliba damunt la paret del solar de la Casa del Poble. Ens va impressionar. A la valoració posterior de la trobada feta entre els veïnats, acordarem adoptar l'òliba com un símbol identificatiu del barri i comanar la construcció d'un capgròs. Reunirem els doblers amb aportacions del veïnats i de diverses entitats del barri: Arxiduc fa Pinya, els Amics de la Casa del Poble, l'associació de veïnats Arxiduc Bons Aires, principalment i amb el suport del GOB, la COPIB (Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Illes Balears) i s'Altra Senalla, i el comanarem a Alba Papini, una especialista en tècniques tradicionals per fer màscares i també capgrossos que viu a Sóller. La nostra òliba és del barri i viu al solar de la Casa del Poble, ara entre tots li estam cercant un nom».

Les propostes de nom per al nou caparrot es poden fer a S'Altra Senalla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume Rosselló, fa mes de 2 anys

El meu nom per a l'òliba de la Casa del Poble: PAULÒLIBA. Ja el vaig deixar per escrit al S'Altra Senalla. Salut i força!

Valoració:0menosmas
Per 4 Llunàtics, fa mes de 2 anys

La meva proposta seria: "Marmassora den March".

Valoració:1menosmas
Per Proposta, fa mes de 2 anys

La meva proposta és “Na Blanquejafeixistes” en honor a nen March.

Valoració:0menosmas
Per NA BALDUFALES ?, fa mes de 2 anys

Ben guapa! Es fa apreciar fàcil!
És polida i redoneta, i de cop bota, volta i vola... Com una baldufa amb ales!
Es podria anomenar "NA BALDUFALES" ?
Si ho llegiu, i a qualcú li agrada, lliurement ho pot proposar per votar.
Salut i bones arts!

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente