algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Confirmen les actuacions de La Casa Azul, Roba estesa, Princeses Barbudes, Al-Mayurqa i Qanarusa a Palma per Sant Sebastià

191473

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha adjudicat aquest dimecres alguns dels contractes dels artistes que actuaran en les festes de Sant Sebastià 2022.

De moment, s'han adjudicat set dels 14 que està previst contractar i que s'acabaran d'adjudicar les pròximes setmanes.

Segons ha recollit l'Ajuntament de Palma en una nota de premsa, entre els caps de llistes aprovats destaquen grups com La Casa Azul, Cariño, Natalia Lacunza, Roba estesa, Princeses Barbudes, Al-Mayurqa i Qanarusa.

El regidor portaveu, Alberto Jarabo, ha explicat que el consistori ha apostat per un canvi de model amb el qual pretén prolongar les activitats que es fan a la ciutat més enllà de la festa de la Revetla amb concerts que es faran durant dues setmanes.

Jarabo ha ressaltat l'aposta per la qualitat artística amb presència de grups de referència en l'àmbit nacional i internacional, gràcies al servei d'assessorament musical que treballa juntament amb els tècnics de l'Ajuntament i que ha tengut en compte que sigui una programació de qualitat i heterogènia que pugui representar els gustos de la majoria ciutadans de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.