nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

[VÍDEO] Càrregues policials a la UAB contra estudiants que volien interrompre un acte de S'ha Acabat

191255

Els Mossos d'Esquadra han carregat contra estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona, aquest dematí, mentre aquests intentàven interrompre un acte de S'ha Acabat; una organització que s'autodefineix com a la única asociación joven constitucionalista de Cataluña. El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) havia convocat la protesta per «plantar cara» al feixisme, juntament amb la Plataforma antifeixista de la UAB, entre d'altres.

L'acte, titulat 'En defensa de la llibertat', estava convocat a les 10.30 h a la plaça Cívica de la UAB, a Bellaterra. Hi estaven convidats els polítics Antonio Gallego, de Vox, Carlos Carrizosa, de Ciutadans i Josep Bou, del PP, entre d'altres.

Els estudiants han intentat entrar al recinte on es feia l'acte, trencant el cordó policial de l'entrada, recriminant «l'ofensiva masclista i feixista» que representa l'associació. Finalment, els membres d'aquesta i els convidats han marxat. Les organitzacions antifeixistes volien impedir que S'ha Acabat embrutés «el 25N amb el seu discurs d'odi», i han denunciat que anessin «protegits pels Mossos».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quo vadis, UAB?, fa mes de 2 anys

Els nazis-feixistes han assolit el seu objectiu: Provocar aldarulls, càrregues policials, que malgrat siguin immerescudes, deixen als que les pateix en mal lloc, fer quedar a la bona gent democràtica,a més de ferits i colpejats, com uns terroristes i sobre tot, que se parli d'ells.
Zero patater per la UAB, que no hauria d'haver autoritzat un acte polític a un recinte destinat a la docència i a la investigació. I aquesta és la segona fatxoria (fetxoria de fatxes) que fa en una quinzena. Vaja quin rector o rectora, que deven tenir!

Valoració:2menosmas
Per paco, fa mes de 2 anys

i vinga gentusa i radicals catalufos i presumint de demòcrates
i després que hi hagi gent d'aqui que té enveja del que fan en una altra comunitat autònoma, patètic

Valoració:-5menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys

Resulta preocupante el auge del nazismo tractoriano.
A las universidades se va a estudiar y a debatir ideas. No a acosar y amenazar al más puro estilo nazi a los que no piensan como ellos.
Es deplorable y vomitivo y si no ilegalizamos todo esto, seguirán creando muchos problemas

Valoració:0menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

La UAB no hauria d'haver autoritzat a aquests nazis a que donàssin cap xerrada política, projectada amb la clara intenció de provocar aquests aldarulls, perque les universitats no son els llocs a on se va a fer polîtica, ni molt manco una polìtica tan dolenta i perillosa com és la d'extrema dreta. La Universitat és per anar a aprendre.
I a sobre, els mossos fent càrregues policials per protegir als nazifatxes.
És deplorable i vomitiu i si no il legalitzen tot això, crearan molts problemes.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente