algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Clam multitudinari a Son Ferriol per a reclamar la construcció d'un institut

L'Associació de Pares i Mares (Apima) del Centre d'Ensenyament d'Infantil i Primària (CEIP) Son Ferriol ha reclamat aquest dissabte, en una marxa reivindicativa, la construcció d'un institut en el barri palmesà.

Segons ha informat l'Apima aquest dissabte als mitjans de comunicació, «fa més de 30 anys que Son Ferriol reclama un institut de secundària» perquè «els infants del CEIP Son Ferriol en finalitzar sisè de primària s'han d'anar del barri per a cursar l'ESO a un dels cinc instituts que l'escola té assignats (quatre a Palma i un a Marratxí), amb tots els inconvenients que això suposa per a ells, les famílies i, fins i tot, per a la vida col·lectiva del barri».

No obstant això, ha lamentat «les institucions polítiques no han satisfet encara aquesta demanda». «Hi ha hagut moltes mentides i promeses incomplides. Mentrestant, la barriada ha crescut i l'IES Son Ferriol és més necessari que mai», ha emfatitzat.

Per aquest motiu, aquest dissabte els pares i mares del CEIP Son Ferriol han organitzat una marxa reivindicativa des de l'església del barri fins al solar de Son Llàtzer «destinat a l'institut» i on han dut a terme una penjada de cartells «per a recordar a tothom els problemes que els concerneixen».

«Continuarem fent accions reivindicatives fins que vegem que l'institut és una realitat i no només una promesa», ha conclòs la Apima del CEIP Son Ferriol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 2 anys

No hi ha doblers, diuen els polítics ... excepte per a pardalades nadalenques i parcs d'aventures que ningú ha demanat, això no ho diuen ells, tanmateix ho veiem els ciutadans. No escolten el que clama la gent de les barriades de ciutat, tiren endavant projectes superflus i ajornen els necessaris. Tuden els doblers que administren d'una manera escandalosa. Governen per a la gent o fan populisme per recaptar vots? No fa falta ni la resposta, és tot tan obvi. Això que dic no va tan sols pels que són a Cort, Consell i Govern ara, els d'abans feren pitjor. On són el bon govern, la serietat, la rigorositat, les inversions en sanitat, ensenyança i polítiques mediambientals i de canvi que oferiren? PSOE i adlàters, per què mai compliu el que prometeu? Llavors no trobeu rar que l'electorat no us respon perquè més aviat el que no responeu sou vosaltres. Ja canseu, prou de xerrameca i poseu-vos a treballar pels ciutadans, és la vostra obligació. Feu nos el favor. d'una p... vegada.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente