nubes dispersas
  • Màx: 12.06°
  • Mín: 7.77°
12°

Visibilitzen la problemàtica de la violència masclista al mercat de Pere Garau

La representació teatral 'Emma i el pinzell' s'ha escenificat aquest divendres al mercat de Pere Garau per a visibilitzar i conscienciar la ciutadania sobre la violència masclista i la importància de detectar-la i combatre-la.

Dues actrius de la companyia Centimets Teatre han representat una història d’amor entre una parella que incloïa diferents escenes de maltractament, tot amb l'objectiu de promoure la reflexió sobre els mites de l'amor romàntic que contribueixen a desenvolupar altres maneres de vincular-nos més sanes, justes i igualitàries.

La iniciativa, promoguda des de l'àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, està emmarcada en el programa d'actes que el consistori ha elaborat per a commemorar el 25N, el Dia Internacional contra la violència cap a les dones.

Ho acolliran quatre llocs de la ciutat com són la plaça del Tub, el mercat de Pere Garau, s'Escorxador i la plaça dels Nins (a l'Arenal). Dilluns que ve a les 18 i 18.30 h es farà a s'Escorxador mentre que a la plaça dels Nins es farà el 2 de desembre a les 17 i 17:30 h.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No m'en fio ni in pel, fa mes de 2 anys

@: Hi ha un parell mallorquí de grollers que venen a faltar-nos al respecte, del que dos ja estan identificats. És gent rara, barroera, maleducada, desagradable, però no son persones importants en cap àmbit, ni son capitalistes, malgrat ho vulguin fer creure, ni despunten en res. Son gent vulgar i corrent, persones amb poca educació i menys decència, que si el director d'aques diari volgués, podria bé fer passar pel filtre als seus comentaris i aturar-los a tots, per agressius i insultants i per faltar a les bormes.
Si no ho volen fer, molt probablement sigui perque els que comanden son també de dretes, espanyolistes i anti-Català que s'en riuen de tots noltros: Dels periodistes, que molt probablement treballen de franc o per molt poc i que ho fan "per la causa", i de noltros, que el miram i escrivim comentaris perque és una de les poques publicacions en Català que tenim. I ho fan per vigilar-nos de ben a prop i per evitar que no caigui en mans de gent vertaderament defensora de la nostra llengua i de la nostra terra.
Hauriem d'anar alerta amb el que escrivim, perque aquí no son dels nostros.
Tengui un bon cap de setmana.

Valoració:3menosmas
Per ., fa mes de 2 anys

@No me'n fio ni un pèl.
Vagi a saber qui hi ha darrere d'alguns pseudònims i fins i tot si se tracta de sols una persona. Probablement ens duríem alguna sorpresa si coneguéssim qui hi ha darrere. La seva publicació provoca la reacció que pretenen provocar, per exemple el seu comentari i el meu. D'això es tracta.

Valoració:3menosmas
Per No me fio ni un pel, fa mes de 2 anys

Tot té un límit. I si aquesta gentussa s'ha proposat que ningú miri ni comenti a aquest digital, ni se comuniqui, utilitzant per aquesta finalitat tota mena d'insults, faltes de respecte i grolleries variades, però sorprendentment s'els publica totes les porcades que escriuen, sabent que el mal real el fan a la seva publicació, ja que li roben tota la seriositat i credibilitat, només pot ser perque volen destruir-lo.
I no és normal que permetin això. Com tampoc és normal el que fan aquests dos desgraciats, que el que haurien de fer, seria posar-se en mans d'especialistes que els ajudàssib a paliar el seu problema, que el dBalears permeti aquest mal comportament a un mitjà que els deu haver costat mokts doblers i que els vàndals, o boigs, o dolents, espenyen sense cap tipus de decoro genera molta desconfiança, perque ni per idrologia, ni tampoc pel negoci, son convenients.

Valoració:2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@Fa falta educar en aquest sentit
Autobiográfico?
Sociólogo?
Es que te veo muy puesto.
Tienes datos?
O sólo eres un cuñao?

Valoració:1menosmas
Per Fa falta educar en aquest sentit, fa mes de 2 anys

Hi ha moltes relacions que pensam que funcionen bé, perque fa molts d'anys que estan junts, però que en reitat son relacions tòxiques, perque un dels dos (amb més frequència l'home, però tambè a vegades la dona, o també entre parelles del mateix sexe) en hi ha un que manipul.la, xantatgetja, vol dirigir o amenaça a l'altre i se creu el seu propietari@.
És necessari molta educació en aquest sentit, que tothom aprengui que ningú és propietat d'un altre, ni tampoc hi ha superiors i inferiors, ni en base al sexe de cada ún, ni dels doblers que se guanyen o ténen, ni de quí té més força física.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente