nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
20°

Progreso en Verde demana votar a Cort la substitució dels cavalls de les galeres per unes d'elèctriques

El partit econanimalista vol que abans d'acabar el 2021, el consistori de Palma voti la proposta de substitució de les galeres de cavalls per galeres elèctriques, com recentment es va dur a terme a l'Ajuntament de Muro. Progreso en Verde vol que els partits que tenen representació a Cort, es deixin de bones paraules i intencions i facin la primera passa per acabar amb l'explotació dels cavalls.

El president de Progreso en Verde, Guillermo Amengual, ho té clar: «Basta ja de bones intencions, de falsos titulars i paraules Volem fets i que compleixin les seves promeses. Són molts anys de lluita per acabar amb el sofriment dels cavalls i és hora de tancar un dels episodis que més perjudica la imatge de Palma. Molts de turistes es neguen a venir després de comprovar que l'Ajuntament de Palma permet un servei turístic on s'explota als animals. Hem de ser capaços d'avançar cap a una societat moderna i empàtica amb els animals, per tant, és urgent acabar amb la tracció de sang».

Progreso en Verde lamenta que durant els darrers sis anys no s'hagi avançat cap a la protecció dels cavalls de les galeres, «tot i les nombroses promeses de MÉS, Podemos i PSOE» i adverteix del perill.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Si no ho han previst res, serà encara pitjor., fa mes de 2 anys

D'acord que estar al solsense aigua ni menjar és una tortura. Però qualcú ha demanat una alternativa pels cavalls de carreres que els seus amos se treuen de damunt perque son vells, si se prohibeix aquesta activitat?
És molt guapo sortir demanant que se prihibesquin les galeres, però és un gest de responsabilitat tenir previst el que s'ha de fer amb aquests pobres animals, si no volem veure coses encara pitjors.
Ara podeu posar-me tots els vermells que volgueu, perque segurament noheu pensat res.

Valoració:0menosmas
Per VERGONYA!, fa mes de 2 anys

Estaar drets en una costa i aguantant l´aigua i el sol és un martiri.
A qui se li ocorr?

Valoració:1menosmas
Per No sé si seria pitjor la solució que el problema, fa mes de 2 anys

Crec que obliden la part més important, que és que aquests cavalls son "trotons"que els seus antics amos han descartat perque ja son vells per córrer als hipòdroms, que els cotxers els compren per aquesta altra finalitat.
I una vegada explicat d'on surten aquests animals, jo demanaria als que estan en contra dels cotxes estirats per cavalls, si així com tenen un pla B pels cotxers, si també el tenen pels cavalls, o bé si els deixaràn encara més desamparats, perque només és seria una mesura de cara a la galeria.
I és que jo no he vist que proposin dur-los a cap refugi per animals "retirats" ni cap altra solució.

Valoració:1menosmas
Per ciutadà, fa mes de 2 anys

El problema de les galeres no s'ha d'afrontar des d'un Ajuntament. És més complicat que això.
Només des d'una llei del Parlament, es pot impedir la utilització penosa d'animals en activitats de lleure o en espectacles públics.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente