algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Podem Palma critica l'augment de creuers a la ciutat i recorda que «no forma part del model de ciutat ni del model turístic» que defensen

El portaveu de Podem Palma, Jesús Jurado, ha criticat aquest dilluns l'augment de creuers a la ciutat, remarcant que «no és sostenible» i «no forma part del model de ciutat ni del model turístic» que defensa la seva formació.

«Volem una ciutat per viure», ha dit el portaveu de Podem arran d'una notícia sobre l'augment de les peticions de creuers per recalar en el port de Palma.

El batle de Palma, José Hila, subratllava aquest mes que la negociació sobre la limitació dels creuers «segueix en marxa», encara que va considerar que «després d'una crisi mundial», «que es recuperi l'activitat és bo». El batle va assenyalar que segueix oberta una negociació que implica l'Ajuntament, el Consell, el Govern, els Ports i les empreses del sector.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 2 anys

PSOE/UP. May s'arrepleguen que no s'assemblin. Fets, fets, Jesús Jurado, i deixa't d'històries; plorau amb els ulls axuts i ja no teniu cap credibilitat.

Valoració:2menosmas
Per Pobrets, fa mes de 2 anys

Vaja quins altres, aquests de Podemos. Governen aquí i a Madrid i ningú en fa cas. També es deuen pensar que enviant comunicats a la premsa ja basta per quedar bé.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente