algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Dos detenguts a Palma per estafar 27.000 euros mitjançant el frau del CEO

Agents de la Policia espanyola varen detenir el 14 d'octubre dues persones com a presumptes autors de diferents delictes d'estafes que sumaven 27.000 euros.

En una nota de premsa, la policia ha indicat que el primer detengut era resident a Palma i titular del compte bancari on va rebre l'import estafat.

Així, els agents varen arrestar l'home per haver rebut al seu compte bancari 13.000 euros provinents d'una empresa mercantil estrangera que havia estat enganyada sota la modalitat d'estafa coneguda com el frau del CEO.

Com a conseqüència d'una activitat comercial, l'empresa estrangera havia de transferir la quantitat esmentada a un dels seus proveïdors. Els detalls de la transacció i el mètode de pagament es varen concretar a través de diferents correus electrònics entre dita mercantil i el seu proveïdor, si bé, un tercer va suplantar la identitat del seu proveïdor, i a través d'un d'aquests correus electrònics, va facilitar un nombre de compte bancari subjecte al seu control que res tenia a veure amb les empreses intervinents. En la investigació varen recuperar 10.000 euros.

En la segona investigació, es va procedir a la detenció d'una dona com a presumpta autora d'un delicte d'estafa, a través de la mateixa modalitat delictiva. En aquest cas va ser un organisme públic el qual va ser estafat, pel mateix mètode, ja que havia de pagar una factura a una empresa pels seus serveis, però es va derivar el pagament a un compte bancari fraudulent. Els agents també varen aconseguir el bloqueig de la quantitat de prop de 17.000 euros, recuperant-se la totalitat dels doblers.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.