muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Convoquen una concentració de rebuig a la sentència que «prioritza la llibertat de negoci turístic per damunt de les necessitats bàsiques de la ciutadania»

189719

La Federació d'Associacions de Veïns de Palma ha convocat una concentració per expressar la seva oposició a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB), la qual «prioritza la llibertat de negoci turístic per damunt de les necessitats bàsiques de la ciutadania».

La concentració ha estat convocada pel pròxim dijous 21 d'octubre a les 19 hores a la Plaça Mercat, davant de la seu del Tribunal Superior de Justícia.

Des de l'entitat organitzadora recorden que la decisió del plenari de l'Ajuntament de Palma de prohibir el lloguer turístic a tot el terme municipal de Ciutat, va respondre a la iniciativa popular presentada per la Federació d'Associacions de Veïns de Palma, avalada per 5.479 signatures acreditades.

A la convocatòria també s'han adherit organitzacions ciutadanes com el GOB, Terraferida, Palma XXI, Ciutat per qui l'habita, Joventut pel clima, Plataforma de Veïns de Son Espanyolet i assegura que «estan oberts a noves incorporacions». També ha manifestat la seva adhesió MÉS per Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.