algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

L'Ajuntament de Palma gastarà 2,5 milions en la reforma de la plaça d'Espanya

L'Ajuntament de Palma destinarà una partida de 2,5 milions d'euros a la remodelació de la plaça d'Espanya, una reforma que suposarà substituir l'actual paviment de pissarra per un de nou més resistent i menys relliscós.

Així ho ha anunciat aquest dimarts lel batle de Palma, José Hila, durant el debat de l'estat de la ciutat, on ha destacat que aquesta reforma arriba després de dues dècades sense actuacions rellevants en aquesta plaça.

Durant el seu discurs, Hila també ha avançat que l'Ajuntament farà una oferta pública per a comprar les accions de copropietaris del Lluís Sitjar interessats en vendre, com a mesura per a disposar de terrenys per al projecte de 'falca verda'. Aquests doblers s'incorporaran també al pressupost de 2022.

D'altra banda, el batle ha destacat que l'Ajuntament no apujarà impostos durant 2022 ni 2023 -excepte l'IBI als pisos buits en la línia de la nova llei estatal d'habitatge-. El primer edil ha remarcat que tot i no haver apujat impostos durant aquest mandat s'ha aconseguit reduir el deute un 41%, i tancaran l'any amb 207 milions de deute.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.