nubes dispersas
  • Màx: 10.46°
  • Mín: 7.47°

Palma serà la seu del novè congrés de la xarxa 'Ciudades que caminan'

El tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, i la directora general de l’àrea, Irene Nombela, participen aquests dies al vuitè Congrés de la xarxa 'Ciudades que caminan' que aglutina a 63 ciutats i administracions compromeses amb dur a terme accions per a millorar l’espai públic que millorin la «caminabilitat» de les ciutats i que s’està celebrant a Carballo, a la província de la Corunya.

Al llarg d’aquest congrés, en el qual s’estan duent a terme ponències i taules rodones entorn a l’experiència de diferents ciutats en la implantació de Zones de Baixes Emissions, s’ha celebrat també l’Assemblea General Ordinària de la xarxa 'Ciudades que Caminan'. Entre d’altres qüestions l’Assemblea ha decidit per majoria que Palma sigui la propera seu del Congrés que se celebrarà d’aquí un any.

Dalmau ha celebrat aquesta bona notícia que permetrà explicar in situ, davant de representants d’una xarxa que conformen 63 municipis i administracions, les accions del pla Palma Camina per a la recuperació d’espai públic per vianants. «És una bona notícia que Palma per primera vegada sigui l’amfitriona d’aquest Congrés ja que ens permetrà poder explicar la nostra experiència en la implantació del conjunt de mesures del pla Palma Camina que actualment està en execució», ha dit Dalmau.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.