algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

L'EMT de Palma participa aquesta setmana en el Congrés Green Gas Mobility Summit

L'EMT de Palma ha participat aquesta setmana en el Congrés Green Gas Mobility Summit, on el gerent Mateu Marcús ha exposat el model de Palma en una taula rodona amb els responsables de Barcelona, Madrid i Saragossa sobre els reptes del transport municipal de passatgers.

Segons ha informat l'Ajuntament aquest dissabte, el gerent de l'EMT, Mateu Marcús, ha participat aquesta setmana en el Congrés Green Gas Mobilty Summit celebrat a Madrid i que ha reunit a més de 80 ponents estatals i internacionals de diferents empreses i institucions. Aquest congrés ha reunit uns 1.000 assistents i s'han celebrat durant dos dies més de 25 conferències de treball.

El Green Gas Mobility Summit reuneix cada any als líders de l'energia i el transport per a analitzar les possibilitats de la descarbonització en diferents tipus de transport, especialment en aquells de difícil electrificació.

Així, Mateu Marcús ha exposat les diferents accions que l'EMT de Palma ha posat en marxa durant els últims anys per a reduir la petjada de carboni amb la incorporació de 100 nous busos de gas a la flota de l'EMT, la posada en marxa de la gasinera així com el projecte d'incorporació de nous busos d'hidrogen.

Marcús ha participat en la taula rodona moderada pel director de 'Revista Viatgers', Luis Gómez, juntament amb altres responsables del transport públic de grans ciutats espanyoles com el director gerent del Consorci de Transports de Saragossa, Juan Ortiz, i el director de serveis de Transports de l'EMT Madrid, Carlos Sierra, així com el CEO de Transports Metropolitans de Barcelona, Gerardo Lertxundi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.