algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

Agredeixen una metgessa del Centre de Salut Arquitecte Bennàssar a Palma

La Conselleria de Salut i Consum, el Servei de Salut i la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca condemnen enèrgicament l'agressió que va patir aquest dimarts la coordinadora i també metgessa de família del Centre de Salut Arquitecte Bennàssar, de Palma. Per aquest motiu han convocat per aquest dimecres a les 12 del migdia una concentració per a mostrar la repulsa davant les agressions al personal sanitari.

L’agressió es va produir quan una pacient es va presentar d’urgències i, després de ser explorada per part de la metgessa, va exigir a la sanitària la recepta d’un medicament. Quan aquesta li va indicar que no procedia clínicament, la pacient la va insultar i a continuació la va agredir clavant-li un objecte al coll. La va immobilitzar per la força i la va obligar a expedir la recepta sota coacció. La metgessa va haver de ser atesa per ferides al coll i diverses contusions al cos. El centre va avisar la policia, que poc després va detenir la pacient.

Salut condemna enèrgicament qualsevol agressió, verbal o física, als professionals del sistema sanitari públic. El Servei de Salut ha activat el protocol previst en aquests casos per a oferir assistència sanitària i suport jurídic i psicològic a la professional afectada.

Cal recordar que des de la reforma del Codi penal (març de 2015) el personal del sistema sanitari públic té la consideració d’autoritat pública i preveu una pena de fins a quatre anys de presó per a l’agressor. El Servei de Salut exigirà el màxim rigor en l’aplicació de la llei.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mala història, nefasta història, fa mes de 2 anys

la història d´espaÑa s´ha construit sobre una bona pila de mentides.



La primera és que "todos somos iguales ante la ley".
La segona, que "nunca se prohibió el catalán",(sin que se note el cuidado).
La tercera "espaÑa era una nación hace 5.000 años".
Les demés, a partir de "los reyes católicos", n´hi ha més d´un miler.......
Una història franquista feta amb mala bava, bilis, i molta incultura.

Valoració:-1menosmas
Per ernest, fa mes de 2 anys

segons la conselleria, hi ha milions d'interrelacions enre pacients i metges i aquesta agressió representa unn percentatge insignificant.

Valoració:13menosmas
Per No hem de deixar que escampin mentides, fa mes de 2 anys

S'hauria de fer públic d'on ve aquesta donota que ha apunyalat a una metgesa amb un bolígraf. Perque si no se diu, la gentola que ha vingut de fora però que no pot tragar als mallorquins i els fatxotes calumniadors, diran que era una "catalanista". I a això no ho podem consentir.

Valoració:16menosmas
Per killo, fa mes de 2 anys

Per a ets un boca bruta, Tienes un problema de comprensión lectora, no te inventes lo que no ha dicho.

Valoració:4menosmas
Per ets un boca bruta, fa mes de 2 anys

No es necesario que expliques nada, pues la noticia está muy clara. Aquí nadie habla de catalán o de otra lengua.
Si los castellanos, los forasterosy los suramericanos tienen la boca "molt bruta", razón más que suficiente para suponer que te dedicas a mirar la boca de los demás.
Deberías empezar por la tuya, impresentable racista y xenófobo.

Valoració:-16menosmas
Per QUE QUEDI CLAR, QUE NO ERA PEL CATALÁ, fa mes de 2 anys

Que quedi clar, que aquesta dictora ha sigut agredida per una pacient per no voler extendre una recepta, no perque no volgués atendrer-la en Català.
Ho dic perque dins el món pancastellanista
forasforasteritzador i sudamericanitzador de les Illes Balears, hi ha unes boques molt brutes, que tot d'una que passa un fet lamentable com aquest, canvien els fets i fabriquen una calúmnia que dura més en la memòria col.lectiva que el fet real.

Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente