algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
26°

Convoquen una concentració a Palma contra l'onada d'agressions LGTBI-fòbiques

188129

L'associació LGTBI+ de les Balears, Ben Amics, durà a terme aquest dijous una concentració contra l'onada d'agressions LGTBI-fòbiques, que havia estat convocada després de conèixer-se la suposada agressió homòfoba a un jove de 20 anys a Madrid, qui finalment ha confessat que el relat era fals.

Tot i això, Ben Amics ha mantengut la convocatòria ja que «el repunt dels delictes d'odi i els atacs al col·lectiu LGTBI encoratjats pel discurs de la ultradreta és un fet».

L'associació ha recordat l'assassinat de Samuel aquest estiu, un jove homosexual de la Corunya, i altres casos d'agressions homòfobes a València, Toledo i Palma.

«Els assassinats, les agressions físiques o verbals i totes i cadascuna de les manifestacions de violència que ocorren diàriament contra les persones del col·lectiu, tornen a evidenciar que l'LGTBI-fòbia, en tots els seus nivells, continua formant part del dia a dia de les persones LGTBI», han denunciat.

Per tot això, per a Ben Amics, «urgeix recordar als governs i institucions la necessitat de treballar conjuntament per a frenar aquest tipus de violència a través d'educació i formació especialitzada en diversitat tant al sistema judicial com al policial». A més, amb la concentració reivindicaran una reforma de la llei de delictes d'odi.

L'acte tendrà lloc davant de la placa de Margalida Borràs, a les escales de la plaça Major de Palma, a les 19.30 hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris