cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
17°

Truyol i Contreras es presenten a liderar la llista electoral de MÉS a Cort el 2023

La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digni i Sostenibilitat, Neus Truyol, i el coordinador de Més-Estimam Palma i coordinador de l'àrea de Cultura, Miquel Àngel Contreras, han anunciat aquest dimecres que es presenten per liderar la candidatura dels ecosobiranistes a les eleccions a l'Ajuntament de Palma de 2023. La votació tendrà lloc el pròxim 24 de novembre.

Més ha iniciat un procés de primàries per a triar als caps de llista de les principals institucions al llarg d'aquesta tardor.

Truyol ha posat de manifest la seva il·lusió i ha assegurat que «som capaces de continuar, evolucionar i fer créixer el projecte polític de Més per Palma. La nostra candidatura és la suma de totes les sensibilitats que hi ha a Més per Palma, amb la voluntat de continuar sumant més persones i més sensibilitats».

L'aspirant a liderar la candidatura ecosobiranista ha manifestat que la seva motivació política es basa en «polítiques radicalment d'esquerres, sobiranistes, feministes, ecologistes i antiracistes, com una proposta política i que posem en pràctica en la gestió pública». Ha citat com a exemple el nou Pla General de Palma i l'urbanisme amb perspectiva de gènere, entre altres.

«Gestionem i ho fem amb valentia. Mentre el Govern de l'Estat debat entre regular el mercat energètic, nosaltres ja creàrem la primera comercialitzadora pública d'energia renovable fa dos anys», ha etzibat.

Drets Lingüístics

Per altra banda, Contreras ha fet referència a la defensa dels drets lingüístics. «No hem aconseguit la normalització lingüística. El català retrocedeix i els drets lingüístics són menyspreats. Hem volgut ser aquí, a Can Alcover, seu de L'Obra Cultural Balear, per manifestar el nostre més intens rebuig a les discriminacions lingüístiques que se sofreixen en aquesta terra», ha declarat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.