nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.68°
10°

Palma encendrà els llums de Nadal el 25 de novembre

187499

L'Ajuntament de Palma ha aprovat les prescripcions tècniques per a la contractació d'espectacles que formaran part de l'Encesa de Llums de Nadal 2021, l'acte inaugural se celebrarà el proper 25 de novembre amb un aforament limitat «una mica més ampli que el de l'any passat».

Així ho ha explicat el portaveu de l'Ajuntament, Alberto Jarabo, aquest dimecres en roda de premsa, insistint que l'acte inaugural de les Festes de Nadal podrà celebrar-se enguany a Palma, tot i que no «de la forma massiva en la qual solia fer-se».

En aquest sentit, els espectacles es dividiran en set lots perquè l'Encesa arribi als diferents barris de Palma i quedi diversificat el nombre de persones que vulguin assistir-hi, de manera que durant aquest cap de setmana -27 i 28 de novembre- també es podran gaudir en altres barriades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per quina cara!, fa mes de 2 anys

Obriu ben prompte els llums de Nadal que els de les elèctriques no arriben a poder cobrar les pagues triples i quaduples que tenen aparaulades.

Valoració:2menosmas
Per Lluís Martí, fa mes de 2 anys

Francament, més valdria que en posassin poques i durant poc temps i repartissin la despesa entre qüestions socials i normalització lingüística.

Valoració:6menosmas
Per Incomprensible, fa mes de 2 anys

Resulta que quan na Colau es va presentar per primera vagada a la batlia de Barcelona va prometre que reduiria substancialment el pressupost de l'enllumenat de Nadal, per allò de l'estalvi energètic. D'ençà d'aquells dies l'ajuntament de Barcelona no ha aturat d'incrementar més que substancialment el pressupost que hi destina. El descrèdit de la política té motius fonamentats.

Valoració:6menosmas
Per si ens descuidem les encenen a final d'estiu!, fa mes de 2 anys

si ens descuidem les encenen a final d'estiu!

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente