cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
14°

Detecten un brot amb sis afectats a la residència Oms-Sant Miquel de Palma

Ultima Hora - T. Ayuga

El Servei de Salut ha detectat un brot de coronavirus que afecta sis usuaris de la residència de gent gran Oms-Sant Miquel de Palma.

Tots els usuaris han estat hospitalitzats atenent a la seva especial vulnerabilitat encara que presenten símptomes lleus i al llarg d'aquest dimarts s'està realitzant un cribratge entre la resta d'usuaris i treballadors del centre.

En el conjunt de les residències de gent gran de les Illes, Salut ha informat que a dia d'avui hi ha 21 positius actius confirmats entre usuaris, així com 36 treballadors amb diagnòstic confirmat.

Per illes, a Mallorca tenen usuaris positius, a més del cas d'Oms-Sant Miquel, la Llar de majors de Calvià, que té nou usuaris hospitalitzats i un a la residència, així com un treballador amb infecció activa; el centre Fonsanta, amb una usuària hospitalitzada i un treballador positiu; Sant Pere i Sant Bernat, que té un usuari positiu.

Al mateix temps, Sa Residència d'Eivissa registra a dia d'avui tres usuaris amb infecció activa, dels quals dos romanen al centre i un altre està hospitalitzat, així com quatre professionals amb infecció activa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.