algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Josep Lluís Bauzà també fuig de Ciudadanos, però es queda el càrrec de regidor a Palma

El fins ara regidor del partit polític Ciudadanos a l'Ajuntament de Palma, Josep Lluís Bauzà, ha comunicat al partit la seva sortida de la formació encara que ha anunciat la seva intenció de mantenir-se com a regidor no adscrit.

Josep Lluís Bauzà va ser el candidat de Ciudadanos a la batlia de Palma en les eleccions de 2015 i durant la legislatura 2015-2019 va ser el portaveu de la formació a Cort.

Segons han informat des de Ciudadanos, el partit agraeix «la tasca durant aquests anys» del regidor però li ha exigit que lliuri la seva acta de regidor, recordant-li que així ho estableix una carta ètica que va signar en concórrer a les eleccions.

«Bauzá coneix molt bé els estatuts del nostre partit, els quals assenyalen que tot aquell càrrec que abandona la formació de manera immediata ha d'abandonar el seu lloc en la institució on va ser triat i el seu salari», han remarcat des del partit espanyolista.

El partit ha argumentat que «els ciutadans de Palma varen votar Ciudadanos per les seves propostes». «Si ell diu que ja no se sent representat pel nostre projecte, tampoc té sentit que continuï exercint com a regidor amb la seva corresponent retribució econòmica», han conclòs des de Ciudadanos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanta dictadura que anul.la les persones, fa mes de 2 anys

Les rates abandonen el barco que s´enfonsa.
Auxiliu fascistas de Bocs !.

Valoració:6menosmas
Per No canviaran res., fa mes de 2 anys

No espereu que ningú canviï la llei. No volen llistes obertes però després quan convé diuen que la gent els ha votat a ells, no al partit. Passa el mateix amb això dels polítics que van i venen, de regidor de poble passen a ser diputats a qualsevol parlament i després assessors del que sigui. En definitica, molta corrupció no tipificada.

Valoració:18menosmas
Per Todo por la pasta, fa mes de 2 anys

El deute públic puja al juny al rècord de 1,42 bilions d'euros!
El 122% del PIB.
Cada ciutadà devem 29.926 € cadascun.
Viure al Reino de Espanya comporta això, ser cada dia més pobres.



I si creem algo millor?



REPÚBLICA de les ILLES BALEARS.

Valoració:8menosmas
Per Adios Adeu, fa mes de 2 anys

El darrer que tanqui la porta.



Ah i que apagui la llum... que va caríssima

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente