nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

'Pere Garau, molt més que Nuredduna' creu que Cort avança les obres en vacances per a «dificultar la reacció de la ciutadania»

187239

La campanya 'Pere Garau, molt més que Nuredduna', ha criticat que l'Ajuntament de Palma «aprofiti les setmanes majoritàries de vacances» de la població per a «avançar les modificacions en Nuredduna i dificultar, intencionadament, la reacció de la ciutadania».

Segons han explicat les entitats que conformen la campanya -Flipau amb Pere Garau, ARCA i Associació Comerciant Mercat Pere Garau- aquest dimecres en nota de premsa, l'actitud de Cort suposa «un dur revés a la democràcia participativa», per tant han mostrat el seu «més ferm rebuig» a l'actitud «demagògica i autoritària» relacionada amb el projecte Nuredduna.

Les entitats veïnals han recordat que en el programa de pacte de govern no es va parlar de la peatonalització de Nuredduna, sinó de l'execució d'un «eix cívic», cosa a la qual sí donaven suport sempre que respongués a les necessitats de Pere Garau i no a les «necessitats electorals dels qui governen a Cort».

En aquest sentit, s'han posicionat a favor de la prioritat dels vianants i la competitivitat del transport públic, qüestions «compatibles» amb les seves propostes que, però, «han estat ignorades».

Finalment, les entitats han advertit que continuaran «explicant els inconvenients i contrarestant les falsedats» que sorgeixin del projecte Nuredduna, que «perjudica la part més vulnerable de Pere Garau, impossibilita l'execució d'un eix cívic homogeni, afavoreix la gentrificació i penalitza el transport públic dels barris més poblats de Palma».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per memoria, fa mes de 2 anys

No creo que el comentario de más abajo, sea correcto. Y hablo de memoria. A la barriada de Pere Garau siempre se la ha conocido como Son Coc.
Cuando se hablaba dels Hostalets, nos referíamos al tramo del antiguo Bar Güell y alrededores.
Son Canals estaría situado más arriba, hacia la derecha. Así se llamaba el antiguo campo de futbol del Atlético de Baleares.
Naturalmente, salvo planos antiguos en mano, es muy difícil delimitar cada uno de estos barrios.

Valoració:-1menosmas
Per Com així, li fan això a Palma?, fa mes de 2 anys

Una pregunta:
Com així diuen Pere Garau tota la bartiada, si aquesta ja té un nom que és històric ben guapo i ben nostrat?
Aquesta barriada s'anomena Els Hostalets, perque antigament hi havia uns petits hostals amb unes coxeres, perque els pagesos i els seus cavalls poguéssin passar la nit quan venien a Ciutat en el seu carro.
Però el desinterés i el menyspreu per tot elque és d'aqui, duu a canviar noms i a posar-los d'altres que no tenen massa sentit.
I almenys don Pere Garau va ser un arquitecte brillant que va dissenyar el mercat de la barriada, però en hi ha d'altres que son cursis, no ténen res a veure amb Mallorca i se mereixen una multa.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente