nubes dispersas
  • Màx: 18.87°
  • Mín: 13.93°
18°

Obert el termini d'inscripció per participar al Park(ing) Day 2021

186935

Des d'aquest dilluns i fins dia 7 de setembre està obert el termini d'inscripció per associacions, centres escolars, administracions al Park(ing) Day 2021 que tendrà lloc dia 17 de setembre.

El Park(ing) Day és una de les activitats que s'emmarquen en a la Setmana Europea de la Mobilitat que se celebra entre dia 16 i dia 22 de setembre i que enguany durà per lema «Per la teva salut, mou-te de manera sostenible». Les entitats que hi vulguin participar hauran d'enviar un correu al correu: sem@palma.cat aportant el nom de l'associació o entitat, explicació del projecte i carrer, preferiblement a la zona blava, on es vol dur a terme l'activitat, motivant-ho i especificant l'horari.

Així mateix, hauran d'especificar els metres de carrer que necessitaran ocupar durant aquest jornada. Les persones que participin al Park(ing) Day hauran de complir les indicacions de les autoritats sanitàries vigents pel que fa a distància social, ús obligatori de màscara als espais urbans que s'emprin i rentat de mans freqüent.

El Park(ing) Day és un esdeveniment que té un caràcter no comercial i consisteix en dur a terme una ocupació alternativa d'un espai d'aparcament a la via pública, reinventant-lo com una zona on passa alguna cosa diferent i amb l'objectiu de visibilitzar que un altre espai públic és possible a Palma.

Es tracta d'una iniciativa que s'ha consolidat any rere any i amb la que a les darreres edicions s'han arribat a transformar fins a 18 espais dels carrers de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.