nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

La Policia espanyola incompleix una resolució del Govern espanyol i expedeix els documents d'identitat amb 'Palma de Mallorca'

La Policia espanyola, cos responsable de l'expedició dels documents d'identitat al Regne d'Espanya, a l'any 2021, continua incomplint una resolució del Ministeri espanyol de Presidència de 30 de gener de 2017, segons la qual el nom oficial del municipi anteriorment denominat 'Palma de Mallorca', és 'Palma'.

El cos policíac ni tan sols ha aprofitat el canvi dels documents per actualitzar el nom de la capital de Mallorca i deixar enrere la denominació franquista de la ciutat.

Així, els nous documents d'identitat que s'expedeixen usen la denominació franquista, tot i que fa anys que el seu nom oficial és el genuí 'Palma'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bill, fa mes de 2 anys

Encara hi ha algun negociat de l'Ajuntament de Palma que a la seva adreça diu Palma de Mallorca. Al manco fins fa un parell de mesos en què jo en vaig rebre una notificació.

Valoració:0menosmas
Per Idò, fa mes de 2 anys

El passaport també és "de Mallorca", no fos cosa que es confonguin...

Valoració:1menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

Han eliminat es català de mil amors i, en canvi (o sense canviar), no eliminen es provincià "de Mallorca". Aprofiten de sa llei allò que els convé, seguint sa seua pròpia inèrcia

Valoració:5menosmas
Per Catalunya Insular, fa mes de 2 anys

Quan es tracta de fotre'ns no hi llei que valgui. Ni les seves!

Valoració:12menosmas
Per És l'autonomisme, fa mes de 2 anys

El Govern de n'Armengol només te vocació autonomista, per tant no pinten res.

Valoració:12menosmas
Per Bernat, fa mes de 2 anys

Els anys 70, el nacionalisme d'esquerres reivindicava el topònim Mallorca per a la ciutat: la ciutat de Mallorca o Ciutat de Mallorca. No volia saber res ni de PalmadeMallorcas ni de Palmas. A poc a poc s'han anat abaixant les banderes i les reivindicacions, i ara hom es conforma amb Palma. Per altra banda, el nacionalisme d'esquerres ja no existeix per poder reivindicar res.

Valoració:10menosmas
Per Balmany, fa mes de 2 anys

En la Península todavía no se han metido en la cabeza que nuestra ciudad se llama Palma. Lo "de Mallorca" es un "afegitó" que puede ayudar, pero está fuera de lugar.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente