algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

La Plataforma contra els Megacreuers celebra les limitacions en altres ciutats europees i remarca que a Palma no hauria d'arribar més d'un creuer al dia

La Plataforma contra els Megacreuers ha remarcat que aquest dimarts va ser un dia històric per a Venècia. El govern italià va prohibir finalment per decret l'entrada de grans creuers al centre de la històrica ciutat.

Així, la Plataforma celebra la iniciativa i insten les autoritats espanyoles, autonòmiques i locals a prendre decisions valentes com les que han pres els dirigents italians. «Cada ciutat és diferent i té contextos específics, però és urgent prendre decisions orientades a posar límits a models econòmics que tenen greus impactes socials i ambientals sobre el territori», han remarcat.

A més, han explicat que fa temps que defensen que mentre no s'estudiïn els impactes econòmics, socials i ambientals que tenen els megacreuers sobre Palma (que és la segona d'Europa més contaminada per aquest tipus d'embarcacions), «no s'ha de permetre que arribi al port de Palma més d'un creuer al dia».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

A Eivissa, una illa set vegades més petita que Mallorca, també tenim alguna cosa a dir sobre això

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente