cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.15°

'Pere Garau, molt més que Nuredduna' censura «el silenci» i l'«actitud de no escoltar» de MÉS i Podem

Les entitats de la campanya 'Pere Garau, molt més que Nuredduna' han censurat aquest dimarts «el silenci» i l'«actitud de no escoltar» de MÉS i Podem amb el projecte de l'Ajuntament de Palma per a Nuredduna.

En una nota de premsa, Flipau amb Pere Garau, ARCA i l'Associació Comerciants del Mercat de Pere Garau han assenyalat que han demanat dues reunions a aquestes formacions i «el silenci ha estat la seva resposta».

«És obvi que la participació ciutadana, el transport públic, l'accés a un habitatge assequible i evitar la gentrificació dels barris eren fonamentals en els programes electorals d'aquestes dues candidatures. Per tant, no poden fer com que no se n'adonen de les conseqüències negatives que tendria el seu projecte sobre aquestes qüestions fonamentals», han criticat.

Segons han apuntat les entitats, al programa del govern municipal acordat entre els tres partits -PSIB, MÉS i Podem- «en cap moment es diu que Nuredduna havia de ser 100% per als vianants». «Si MÉS i Podem continuen en aquesta actitud de no escoltar, no qüestionar polítiques errònies i faltar a la paraula donada, creiem que deceben a una part important del seu electorat», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ¿?, fa mes de 2 anys

¿I aquests qui són?. Volen decidir. I jo també.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente