algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

Federació d'Associacions de Veïns de Palma: «L'habitatge està molt lluny de ser un bé social i un dret»

La Federació d'Associacions de Veïns de Palma ha celebrat aquest cap de setmana la trobada anual de Juntes Directives, amb la participació de 22 associacions veïnals.

A la trobada han tractat diferents temes que preocupen el moviment veïnal, des d'una doble visió de barri i de ciutat i s'han definits algunes línies de treball, com la necessitat d'obrir canals de comunicació i treball amb joves, el paper de la dona, la necessitat de comptar de veritat amb Policia de Barri, el descans veïnal i el negoci hostaler, la situació de l'atenció primària i els centres de salut, la reforma de les pensions, l'oposició a la reobertura de les pedreres de la zona de Son Anglada, la nova convocatòria de subvencions i la necessitat de millorar la participació ciutadana en les institucions.

Un tema important ha estat l'anàlisi de la situació de l'habitatge a Palma, que està «molt lluny de ser un bé social i un dret per a ser, cada vegada més, un objecte de negoci i especulació».

Relacionat amb aquest tema, les associacions veïnals han acordat expressar la seva preocupació amb els continus retards que està patint el Pla General d'Ordenació Urbana: «volem que el PGOU surti a exposició pública de forma immediata, al desembre millor que al gener; ja ha patit molts retards i seria intolerable que no s'aprovés abans de la fi de la legislatura».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per geu, fa mes de 2 anys

También tú, sacas a la Constitución cuando te conviene. Es de cajón que todas las personas tienen derecho a una vivienda digna. Pero el que la quiere se la tendrá que ganar honradamente, como hemos hecho millones de ciudadanos.
Dadme un trabajo (digno) y una vivienda (digna), porque lo dice la Constitución. Y además, soy el más guapo del barrio.

Valoració:2menosmas
Per dic, fa mes de 2 anys

Els que tan s´omplen la boca amb la sagrada constitució quan els convé,sembla que no s´han llegit els articles que diuen que tothom tenim el dret a una vivenda i treball digne.En això estan més muts que una gàbia buïda.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente