algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Aragonès i Puigdemont es reuneixen a la Casa de la República

Els presidents Carles Puigdemont i Pere Aragonès s'han reunit per primera vegada a la Casa de la República. Aragonès ha explicat als mitjans que la visita a Waterloo és sobretot una demostració de respecte institucional, però també una mostra de continuïtat històrica de la Generalitat. «Ha estat una reunió de reconeixement mutu», ha dit Puigdemont.

Tal com explica Vilaweb, Aragonès ha explicat que la trobada és la primera de moltes entre ambdós presidents els mesos vinents per a valorar la situació política de Catalunya i l'estat espanyol. «Quan s'acabi la repressió, esperem que aquesta reunió es pugui fer al palau de la Generalitat», ha afegit.

Arran d'una pregunta sobre el paper del Consell per la República en la legislatura, Aragonès s'ha remès a l'acord d'investidura que van signar ERC i JxCat. Puigdemont ha afegit que en la trobada han «xerrat de tot», però ha destacat que ha estat «una reunió de caràcter institucional marcat» i no pas executiu.

Pel que fa als indults, Aragonès i Puigdemont han dit que no són una solució al conflicte entre Catalunya i l'estat espanyol. En aquest sentit, han reclamat que l'única manera d'arreglar la situació és l'amnistia per als presos i exiliats, i l'exercici del dret de l'autodeterminació.

Sobre l'acte que el president espanyol, Pedro Sánchez, farà el pròxim dilluns al teatre del Liceu per a defensar els indults, Aragonès ha dit que no té constància d'haver rebut cap invitació del govern espanyol per a assistir-hi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per pacman, fa mes de 2 anys

y con estos personajes patéticos pretenden la independencia ? lo tienen claro jaj,ja,ja,ja,ja

Valoració:0menosmas
Per epona, fa mes de 2 anys

pregunto y dic creo que hoy no habeis tomado el medicamento correspondiente habiendo cuenta la cantidad de sandeces que habeis dicho. quedais perdonados por hoy

Valoració:0menosmas
Per falsos, fa mes de 2 anys

pregunto i dic Feu pena, que em inporta a mi el que posa el dni de l'saharara tu no ets ningú per donar lliçons de democràcia no són més que uns indesitjables

Valoració:-1menosmas
Per pregunto, fa mes de 2 anys

@negret:Pregunta que posa el seu DNI a la majoria dels habitans del Sahara.

Valoració:0menosmas
Per dic, fa mes de 2 anys

falsos,mubarak,,,,els vostres comentaris us han ben retratat.Per començar no teniu ni idea del que és un cop d´estat.Que no han donat la cara davant la justícia? hahaha voleu dir que no han acceptat la injustícia espanyola,han passat davant la justícia belga,alemanya,escocesa,,,El cop contra la democràcia és el que ha fet i fa el govern espanyol.

Valoració:0menosmas
Per negret, fa mes de 2 anys

Molt bla, bla, bla però seguiu tenint Rei vostre dni sou Espanyols i segurieis així mentre somieu amb el vostre països catalans el mateix que amb els mons de yupi, ha, ha, ha, ha

Valoració:1menosmas
Per antifa, fa mes de 2 anys

Com rabia el fatxum per una senzilla reunió a Waterloo....



Doncs aoxò no és res i ja es poden anar preparant per quan rebin la gran hòstia europea, i quasi mundial, al règim antidemòcrata i feixista ñordo, en les múltiples sentències que es van acumulant en els jutjats europeus.
La clatellada serà tant sonora que es sentirà des de la gal·làxia de Ganímedes. I ells des d´aquí, ja ens podem imaginar com quedaran....
Fatxum seguiu així que nosaltres seurem al sofà menjant crispetes dolces !

Valoració:0menosmas
Per mubarak, fa mes de 2 anys

dic ,tu si que ets un ignorant i anti demòcrata avalant un cop d'estat i defensant un cop contra la democràcia

Valoració:-2menosmas
Per falsos, fa mes de 2 anys

dic - ara vindràs tu a donar-nos lliçons de democràcia defensant a uns colpistes covards de donar la cara davant la justícia

Valoració:-2menosmas
Per dic, fa mes de 2 anys

mallorquí,I tant, falsos,paco: El que es vergonyós i fa pena son els vostres comentaris.No teniu ni idea de democràcia ni que és un fugitiu o un exiliat.Sou ignorants i poca cosa.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente