algo de nubes
  • Màx: 17.97°
  • Mín: 8.69°
18°

Cort convertirà 1.053 places d'ORA del centre de Palma en places només per a residents

L'Ajuntament de Palma ha anunciat aquest dijous el projecte 'Palma Camina', que s'emmarca en el nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) 2021-2027 i l'objectiu és crear una zona de baixes emissions que implicarà la conversió de 1.053 places d'ORA del centre de la ciutat en places només per a residents.

El batle de Palma, José Hila, ha explicat en una roda de premsa que l'anell interior de les Avingudes cap al centre de la ciutat, que actualment és ORA, es convertirà en una zona ZAR, el que significa que es podrà circular però que només podran aparcar en la superfície els residents.

Aquesta mesura va lligada, ha destacat Hila, a l'ampliació de la zona ORA cap als barris limítrofs, com Pere Garau, es Fortí, Plaça de toros, Foners, Camp d'en Serralta, Santa Catalina, Bons Aires, son Armadams, son Canals i Camp Redó.

L'Ajuntament ha detallat que l'objectiu de crear una zona de baixes emissions és recuperar espais per a la gent, les bicicletes, els vehicles de mobilitat personal i «restringir el vehicle privat en benefici del transport públic».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa mes de 2 anys

Molt bona mesura per part del Ajuntament de Palma, ara cal que la Conselleria de Mobilitat i Habitatge, la Direcció General de Mobilitat i Transport de Mallorca i el Consorci de Transport de Mallorca, responguin al mateix nivell d'emergència climàtica i ampliïn les freqüències i la cobertura horària del transport públic, per a que la gent de la part Forana puguem deixar els cotxes i entrar a Palma amb transport públic.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente