algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

La Guàrdia Civil desallotja una dona d'un avió a Son Sant Joan per no penjar una telefonada en l'enlairament

La Guàrdia Civil ha desallotjat aquest dilluns una dona, de 43 anys d'edat, d'un avió a l'aeroport de Son Sant Joan, a Palma, per no haver atès els requeriments de la tripulació que li demanava que deixés de parlar pel mòbil durant l'enlairament de l'aeronau.

Segons ha informat la Guàrdia Civil als mitjans de comunicació, els fets han tengut lloc a les 9.00 hores, quan un avió que havia de cobrir la ruta entre Palma i Alacant i que ja es trobava a punt per a l'enlairament de l'aeroport de Son Sant Joan ha donat avís a l'Institut Armat d'un problema amb una passatgera.

La dona, segons ha explicat la Guàrdia Civil, ha decidit fer cas omís a les indicacions de la tripulació que li demanava que deixés de parlar per telèfon durant l'enlairament.

Davant d'aquesta situació, l'aeronau ha tornat a la zona d'aparcament al voltant de les 9.15 hores, on la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de treure la passatgera de l'avió.

Finalment, la passatgera del vol entre Palma i Alacant ha estat denunciada davant l'Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA) per no atendre els requeriments de la tripulació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quin desastre, fa mes de 2 anys

Com més ibcults, ordinaris i pobres, més parlen per teléfon als llocs públics.
Jo no sé si és que els altres parlam més per teléfon quan som al nostre domicili i quan som per enmig ens comunicam més per missatges escrits, o si éls que aquesta altra genteta se pensa que cotorrejar dins l'autobus, l'ambulatori, el tren o qualsevol oficina fa bo i interessant, o si els és ben igual molestar als altres. Però jo mai he vist ningú mitjanament refinat aferrat al teléfon durant hores. I no voler escoltar a la hostesa de l'avió i continuar parlant, és propi. de qualcú al que li falta un bull.

Valoració:0menosmas
Per I tant!, fa mes de 2 anys

Si. Els perjudicis que pot haver ocasionat per la seva xuleria i la seva prepotència , és de justícia qie els pagui ella. I també hauria d'indemnitzar a tots els que el retràs que ha causat ella per la seva estupidesa, s'han vist perjudicats.

Valoració:8menosmas
Per idò sí, fa mes de 2 anys

Es sorprenent la caparrudesa i inconsciència de molta gent, que per un dois consenten ficar-se en problemes que els poden resultar molt perjudicials. En tals casos les autoritats els haurien de donar un càstig que servís d'exemple i fos disuasori per a altres que tinguessin la idea de fer coses similars. Si qualsevol que estàs temptat de fer una xuleria semblant sabés que li poden caure unes setmanes de presó i alguns milers d'euros de multa, segur que s'ho repensaría,i possiblement no ho faria. Branca a l'incivisme!

Valoració:4menosmas
Per Andreu, fa mes de 2 anys

Pens que hauria de pagar les despeses ocasionades per haver fet perdre una hora a l'avió i el combustible tudat en la maniobra de retorn a la zona d'aparcament, així com una altra indemnització als passatgers als quals ha perjudicat la seva actitud. Sols d'aquesta manera es podrà escalivar de bon de veres les persones de comportaments incívics que no sols no atenen instruccions bàsiques del personal qualificat sinó que perjudiquen innecessàriament els altres. Lamentablement no li passarà res.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente