cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 25°
30°

El Passeig del Born acollirà la 39a Fira del Llibre

184071

El Gremi de Llibreters de Mallorca organitzarà l’edició 39 de la Fira del Llibre al Passeig del Born en les dates habituals –del 4 al 13 de juny, de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores-. En total hi participaran 17 llibreries agremiades, a més d’institucions.

La Fira del Llibre de Palma comptarà amb el patrocini del departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca i la col·laboració de l’Ajuntament de Palma, l’Institut d’Estudis Baleàrics, Nova Editorial Moll, Fundació Mallorca Literària i Combel.

El lema d’enguany serà “Roda el món. Torna al Born”, per agrair la feina de totes les persones que en aquests moments de dificultat per la pandèmia han fet que el món segueixi rodant i, sobretot, que no aturi l’activitat cultural i editorial. Tots es trobaran un any més al Passeig del Born de Palma per celebrar-ho, amb seguretat i ganes de cultura.

El pregoner d’aquesta edició número 39 de la Fira serà Sebastià Perelló, professor de llengua catalana i literatura a l’IES Ramon Llull i escriptor. Ha publicat obres com Els darrers de l’illa, Exercicis de desaparició (Premi Bearn 1999) i Mans plegades.

Està previst que se celebrin un centenar d’activitats entre presentacions de llibres, taules rodones, activitats infantils i juvenils, activitats musicals i signatures d’autores i autors.

Enguany es disposarà de dos escenaris a cada banda del Passeig del Born: un més gran, a la part de la Plaça de la Reina i un altre a la part de la Plaça Joan Carles I. La majoria de les activitats seran d’assistència lliure fins a completar el nombre de cadires i per a algunes serà necessari reservar plaça.

Les llibreries d’aquesta Fira del Llibre són 17: Casa del Libro, Drac Màgic, El Corte Inglés, Embat Llibres, Es Raconet, Espai Caramulls, FNAC – Palma, Ínsula Literària, La Biblioteca de Babel, Lila i els contes, Literanta, Llibreria Campus, Llibreria Editorial Finis Africae, Llibres Ramon Llull, Quars Llibres, Quart Creixent i Univers del Còmic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.