algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Autocine Mallorca s'estrenarà amb diversos grans èxits de la temporada

L'Autocine Mallorca arrancarà el 28 de maig i funcionarà fins al 10 de juny. Serà a Son Güells i comptarà amb espai per a 100 cotxes i una pantalla de desset per vuit metres, amb una qualitat anàloga a la dels multicines actuals.

En el que serà el primer autocine de Palma es projectaran els grans èxits de la temporada, entre els quals destaquen les pel·lícules guanyadores dels Oscars, Nomadland, Minari y Another round; o dels Goyas, La boda de Rosa, Las niñas o Sentimental.

El so dels films es podrà escoltar a través de la ràdio de cada vehicle, en un dial específic de la FM.

La nova proposta cinematogràfica a l'aire lliure ha estat possible gràcies a la iniciativa de Moviescreens España, una empresa que elabora i lloga pantalles inflables i organitza projeccions de cinema a l'aire lliure d'alta qualitat. El projecte compta també amb el coneixement en cinema i gestió d'esdeveniments de Sandra Seeling Lipski, directora de l'Evolution Mallorca International Film Festival (EMIFF), i OK Mobility, que presenta l'autocinema en el seu espai a Son Güells, el carrer Marie Behen, 8 de Palma.

Les entrades es podran adquirir a través de la web www.autocinemallorca.com i tendran un preu de 10 euros per persona. Tan sols podran assistir quatre espectadors a cada cotxe.

El programa està compost per 14 pel·lícules i a la inauguració de dia 28 de maig es projectarà la pel·lícula de Patty Jenkins, "Wonder woman".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.