cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Cort, compromès amb el Dia Mundial del Comerç Just

L'Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Palma ha organitzat diferents activitats de sensibilització i difusió amb motiu del Dia Mundial del Comerç Just, que se celebra aquest diumenge.



Des de Cort han recordat que aquest tipus de comerç defensa unes condicions laborals i salarials adequades per als productors que permetin viure en dignitat, promou la igualtat entre homes i dones, la retribució econòmica equitativa, rebutja l'explotació laboral infantil i promou el respecte amb el medi ambient.



El regidor de Promoció Econòmica, Rodrigo Romero, ha apuntat que «les últimes setmanes s'han dut a terme activitats de sensibilització a les escoles mitjançant el programa 'Comerç i escola', que ha acostat aquest tipus de comerç de barri i de proximitat a 163 alumnes de cinquè i sisè de primària de la ciutat». Així mateix, des de PalmaActiva s'ha fet un curs per a donar a conèixer els conceptes, els valors i la terminologia bàsica de l'Economia Social i Solidària.



Aquesta mateixa setmana va començar un altre curs de tècniques de monitoratge per a projectes socials, mitjançant el qual l'empresariat i professionals amb experiència emprenedora acompanyen, durant un període significatiu, a persones que estan desenvolupant la seva aventura empresarial, amb l'objectiu d'ajudar-los a consolidar i fer créixer els seus negocis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.