muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Cort obre el període de matrícula per als cursos i tallers de conversa de llengua catalana per a l’estiu 2021

183339

Des d’aquest dilluns i fins al 14 de maig està obert el període de matrícula per als cursos i tallers de conversa de llengua catalana per a la convocatòria de l’estiu 2021 de l'Ajuntament de Palma. En total s’ofereixen una vintena de cursos tèorics i de conversa, tant presencials com virtuals, d’un ampli ventall de nivells, que van des de l’A1 fins al C1. «L’objectiu és que la gent que vulgui aprendre català tengui totes les facilitats al seu abast per fer-ho», ha dit el regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió.

Per a matricular-se cal fer-ho en línia, a través del web de l’Institut d’Estudis Baleàrics: www.llengua.iebalearics.org. El primer de juny es farà públic la llista d’admesos.

D’altra banda, PalmaEduca també aprofitat per a fer públic el període d’inscripció de la resta de cursos: els interessats de cursar els d’anglès, alemany, informàtica i preparació per a la prova de nacionalitat ho hauran de fer des del primer al 15 de juny. Es podrà fer presencialment als centres de PalmaFormació de Son Malferit, Palma Formació Mercat Camp Redó o a través del web www.cursospalmaeduca.es. Serà obligatòria una prova de nivell. Les llistes de persones admeses als cursos es publicaran al web www.cursospalmaeduca.es el primer de juliol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.