nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
20°

March aposta perquè el pròxim curs sigui totalment presencial

dBalears

El conseller d'Educació i Formació Professional Martí March, ha comparegut aquest dijous davant la Comissió d'Educació del Parlament, on ha assegurat que el seu objectiu és que el curs 2021/2022 sigui totalment presencial sempre que les condicions sanitàries ho permetin.

En un compareixença, el conseller ha explicat les línies d'actuació del seu departament des de la remodelació del Govern i ha detallat algunes qüestions relacionades amb l'impacte de la pandèmia en els centres educatius.

Segons ha exposat el conseller, els principals objectius del curs 2021/22 seran mantenir l'escola com a espai segur, millorar els processos d'aprenentatge i iniciar el curs a partir d'un escenari B modificat. Sobre aquest últim aspecte ha especificat que l'objectiu és que es mantinguin totes les mesures de prevenció, modificant la distància interpersonal, sempre que les autoritats sanitàries l'aprovin, per a poder impartir tots els nivells educatius de manera presencial.

March ha anunciat que actualment s'estan tancant aquestes qüestions amb la idea que es publiquin al més aviat possible de manera que els centres puguin organitzar-se amb previsió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Magdalena, fa mes de 2 anys

Ja ho ha negociat amb els sindicats? Els ho ha comunicat?
O continuarà amb la seva política de "paripé" de dur-ho a la mesa de negociació quan ja està tot fermat?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente