cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Més de 50 persones participen en la segona activitat de 'Basuralesa' celebrada a Es Carnatge

Imatge de la segona activitat de 'Basuralesa' celebrada aquest dissabte a Es Carnatge. | Ajuntament de Palma

Més de 50 persones han participat aquest dissabte en la segona l'activitat de neteja i conscienciació 'Basuralesa', organitzada per l'Ajuntament de Palma i que s'ha celebrat a Es Carnatge.

La regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, el director general d'Accessibilitat, Toni Martín i el coordinador de Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi, Enrique Viéitez, també ha participat en aquesta segona jornada de l'activitat.

Aquesta actuació, que es duu a terme amb joves del programa SOIB Reactiva i en la qual han col·laborat també els voluntaris de Protecció Civil, ha consistit en una xerrada informativa sobre les tasques de preservació ambiental i manteniment que es fan a Es Carnatge i, posteriorment, un taller de recollida de deixalles.

Per tal d'evitar la concentració de persones, s'ha destacat des del Consistori, aquesta activitat s'ha realitzat en dos torns, un a les 09.00 i l'altre a les 10.30 hores.

Respecte a què són les jornades de 'Basuralesa', Cort ha explicat que la seva finalitat és desenvolupar una consciència sostenible i canviar els hàbits de la ciutadania de Palma a fi de millorar la preservació dels espais naturals. D'aquesta manera, ha recordat l'Ajuntament, ja es va realitzar un taller de conscienciació i recollida de deixalles en el bosc de Bellver el passat 3 d'abril.

Amb tot, l'activitat 'Basuralesa' forma part del conjunt d'activitats d'educació ambiental dirigides a infants i veïns de Palma que està realitzant aquests mesos l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat i que tenen com a finalitat contribuir a la preservació de la biodiversitat urbana i els espais naturals mitjançant activitats lúdiques dirigides a escoles, associacions i a la ciutadania.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

Amb aquest títol que li han posat, no se pot reivindicar res que sigui mínimament acceptable.
El nom de "Basuralesa" és tan fems com el que diuen que recullen.

Valoració:1menosmas
Per Jaume Corbera, fa mes de 2 anys

Supòs que aquest nom tan enginyós d'aquesta activitat surt de mesclar 'basura' (cast.) amb '-esa' (cat.)! Un gran encert, sí senyor, del bilingüisme oficial! Això sí que és una mostra ben genuïna de "castellorquín"! Qui se l'ha inventat, aquest nom, deu ser un "llenguatonto".

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente