nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Un grup de policies locals de Palma va organitzar una festa, al quarter de Sant Ferran, desobeint el toc de queda

L'Ajuntament de Palma ha obert una investigació per esclarir els fets ocorreguts el passat 12 d'abril al quarter de la Policia Local de Palma situat al carrer de Sant Ferran.

Segons ha transcendit, el dilluns 12 d’abril, passades les 22 hores i, per tant, després del toc de queda vigent aquell dia, es va celebrar una festa, al quarter de Sant Ferran, per fer el comiat d'un agent que és a punt de jubilar-se,.

La celebració es va fer a la cantina del quarter i, segons alguns testimonis, no es varen respectar ni les normes d’aforament ni el toc de queda.

Diversos mitjans de comunicació han acreditat que entre els assistents hi havia els agents Rafel Puigrós, Alberto Juan Llaneras i Carlos Vallecillo. Puigrós i Llaneras varen ser condemnats pel cas de coaccions i homofòbia contra Sonia Vivas. El primer a tres anys i cinc mesos de presó i el segon a un any i tres mesos de presó. Carlos Vallecillo també va ser condemnat a un any de presó per girar la càmera quan s’estava enregistrant l’agressió a un detingut al 2015.

Fonts de la regidoria de Seguretat Ciutadana de Palma han confirmat que investiguen aquest cas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís, fa mes de 3 anys

Fa estona que sa Policia Local de Palma va perdre es prestigi que pogués tenir. Inoperància, corrupció... i ara donant exemple de com s'han de seguir ses normes de prevenció de sa pandèmia que ells mateixos han de fer complir.

Valoració:1menosmas
Per servidors de qui ?, fa mes de 3 anys

Als esmentats caps-buits els caldria una sanció escarmentadora i contundent, per a posar-los al lloc que els correspon, servir a la societat, que per això cobren, i no a l´inrevés.

Valoració:3menosmas
Per poli malo, fa mes de 3 anys

És terrorific pensar que aquests capbuits se'n cuiden, teoricament, de la nostra seguretat.

Valoració:8menosmas
Per VERGONYA!, fa mes de 3 anys

I noltros hem d´obeir aquests in civilitzats? Que els treguin del cos.
Supòs que tendran el que es mereixen. Com tothom.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente