nubes dispersas
  • Màx: 12.06°
  • Mín: 7.77°
12°

'Pere Garau, molt més que Nuredduna' elabora un document sobre els inconvenients per a la mobilitat que implicaria el projecte de Cort per a Nuredduna

La campanya 'Pere Garau, molt més que Nuredduna' impulsada per Flipau amb Pere Garau, ARCA i l’Associació de Comerciants del Mercat de Pere Garau explica, en un document digital, els greus inconvenients per a la mobilitat que implicaria el projecte de Cort per a Nuredduna.

«Hem elaborat un informe digital de 17 pàgines on de manera didàctica també hem inclòs vincles per a accedir a altres documents de la campanya», han explicat.

Amb el títol 'Els conflictes de mobilitat que provoca el projecte de Nuredduna', al llarg de 17 pàgines expliquen entre altres coses «els incompliments del Pla de Mobilitat Sostenible de Palma i la sospitosa evidència que el necessari pla de mobilitat específic que havia d'haver-se presentat junt al projecte, no s'ha fet públic demostrant una manca de transparència preocupant».

Destaquen al document:
1. La penalització del transport públic i la seva desintevació a causa de l'increment considerable del recorregut (600 metres), la presència de dos semàfors i una parada intermèdia de les línies de l'EMT que retirarien de Nuredduna.

2. El desgavell del doble sentit de circulació que pretenen posar a més de la meitat de la plaça de les Columnes.

3. La comparativa dels aspectes de mobilitat entre Blanquerna i Nuredduna que demostra la no vialitat del projecte de Cort.

4. La desaparició d'un tram fonamental del corredor d'alta freqüència de la EMT per la línia 5, la segona de més utilització a Ciutat.

5. El no compliment de la promesa d'un eix cívic a Pere Garau.

6. Que impossibiliti el trànsit ciclista.

7. Que no hagi hagut cap procés participatiu.

8. El fet que en realitat no suposa un benefici real per als vianants perquè el recorregut de Nuredduna és molt curt, uns 290 metres i la Carta dels drets dels vianants parla de la necessitat de crear recorreguts segurs de més o manco un km de longitud.

Als dos apartats finals resumeixen els continguts principals i expliquen l'alternativa que proposen: «un eix cívic complet, homogeni i amb qualitat urbanística». «Rectificar és de savis» és la conclusió del document. «Els partits del Govern municipal han d'obrir el camí del diàleg i la rectificació i tothom hi sortirà beneficiat», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.