algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

'Pere Garau, molt més que Nuredduna': «MÉS, Podem i PSOE tenen l'oportunitat d'abandonar l'estratègia propagandística i activar el diàleg»

«Menys propaganda i més capacitat de rectificació», aquest és el missatge que han transmès a l'equip de govern de Cort aquest dilluns a la plaça del mercat des de la campanya 'Pere Garau, molt més que Nuredduna' impulsada per Flipau amb Pere Garau, ARCA i l'Associació de Comerciants del Mercat de Pere Garau.

«De manera reiterada, per tercera vegada, aquests polítics presentaven l'asfaltat de l'entorn del mercat i l'arreglament d'algunes rajoles denominant reforma integral quan es tracta de simple i obligat manteniment», denuncien les associacions.

La campanya ha estès una pancarta en la qual es podia llegir «Projecte de Cort Nuredduna. Rectificar és de savis». Un cop més les entitats que impulsen la campanya estenen la mà als polítics perquè «compleixin amb la legalitat obrint un procés de participació real i s'obtengui la redistribució de doblers que es volen gastar en Nuredduna per un eix cívic complet homogeni i de qualitat».

Per a les entitats, els partits que governen Cort, MÉS, Podem i PSOE, tenen l'oportunitat «d'abandonar la seva estratègia propagandística i activar el diàleg autèntic amb la ciutadania i les entitats que sempre han treballat per Pere Garau». «L'acord és possible si abandonen la seva actitud autoritària i paternalista», han remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.