muy nuboso
  • Màx: 11.14°
  • Mín: 7.77°
11°

Ataquen un mural feminista amb pintades de «Arriba España» a Palma

El Moviment Feminista de Mallorca ha denunciat aquest dijous que han atacat amb pintades el mural feminista que va pintar l'artista Iris Serrano a Palma. El mural, que es va realitzar en el marc del passat 8M ha aparegut amb pintades de «Arriba España».

«Denuciam l'atac feixista que ha patit el nostre mur feminista. No ens feis por: som més, més valentes i estam organitzades. Seguirem en peu de lluita, per molt que ens vulgueu atemorir», han apuntat des de l'organització feminista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per home, fa mes de 3 anys

Crec que per llei franquista durant un caramull de temps s'obligà a pintar això damunt qualsevol text no castellà. Normalment un text públic reusat, o per manca de celulosa. Sinó, si t'aplegaven amb un text sense 'corregir' així, feies punts per beure oli i presó.



No crec anar mal encaminant si consider aquest vandalisme un intent d'asustar i fer apologia d'odi a llengua, gènere, expressió, feminisme.
Sororitat amb MFM i Iris

Valoració:0menosmas
Per Vos hauria de fer vergonya, dir aquestes coses, fa mes de 3 anys

@= Arriba España era el lema de Franco i els franquistes, que primer enfonsaren a Espanya, però que després invocaven el seu aixecament i no era res normal.
I si vos trobau que aquest mural i la seva finalitat son atemptats, és perque vos teniu un problema molt greu.
Jo sempre he pensat que fanrien falta mots de psicòlegs i psiquiatres que donàssin un tractament pagat per les institucions pûbliques, per desprogramar gent adoctrinada en idees perilloses, perque tenen tot el dret de ser curats i recuperats per viure en democràcia

Valoració:-2menosmas
Per Cada dia la mateixa murga, fa mes de 3 anys

@Mateu: Di-los això mateix que dius aqui, a la família i als amics de Guillem Agulló, a veure que te contesten. Multinik dels coóns!

Valoració:2menosmas
Per ¿?, fa mes de 3 anys

i què dirien eixos nazis si els pintassen el mausoleu del dictador FFFFranco?, aplaudirien?

Valoració:1menosmas
Per Marçal, fa mes de 3 anys

Horrorós!

Valoració:2menosmas
Per No és vap valencià, fa mes de 3 anys

@Macià. El deixi fer a aquest beneit. Se tracta del mateix que també signa com a Mallorquín, el Claro que si guapi, Balmany, Balearium i altres niks, que escriu aqui per molestar i perque com que el GS encara s'en cuida de la pàgina, deixa entrar a tots els seus amics fatxes . I si han de suprimir qualque comentari suprimeixen els nostros,.
Amb aquestes gamberrades, logren que de qualque manera logren que la persecucció a la llengua catalana se dugui a terme també dins les publicacións que existeixen precisament per promocionar ls i mantenir la viva i que per aquest motiu reben una subvenció que cobdícien i se la volen fer seva els grups ultres i neo nazis.
Però el més important és que no se tracta devcap valencià, si no d'un d'aquí fantasma que se dedica a molestar i a crispar els nervis a la gent, perque desconeix el respecte i l'educació.

Valoració:2menosmas
Per =, fa mes de 3 anys

L'atemptat és el mural i la seva finalitat, no el que han escrit després. Escriure Arriba España, estant a Espanya és el més normal, pero als intolerants de sempre els sembla un atemptat.

Valoració:-3menosmas
Per Macià, fa mes de 3 anys

Mateu,
Desgraciadament pels valencians, a València ciutat hi ha una extrema dreta organitzada, incontrolada i violenta que no tenim a Palma. A Palma hi ha individus d'extrema dreta, però ben identificats i controlats.
D'altra banda, haurem de fer molta de feina per revertir el procés de castellanització a Palma, però a València la cosa encara està més complicada. El valencià és una llengua pràcticament inexistent a la capital, fora del nom dels carrers.

Valoració:5menosmas
Per home, fa mes de 3 anys

Aquest atemptat és greu.
Es mural original és un bé ric i únic, i representa valors importants. I magrada mooooolt més que sa majoria d'art que val molts doblers.
I si és de MFM no té preu!
Coratge!

Valoració:4menosmas
Per Art versus burots, fa mes de 3 anys

Jo veig un mural que és una obra d'art, al que han embrutat amb quatre lletres mal escrites de qualque pobre analfabet adoctrinat per les mentides d'uns capitalistes, que s'ho volen fer tot seu.
Mai he vist res mínimament estètic sortit de les mans d'un fatxa. Només saben fer burots i embrutar.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente