algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Entitats socials presenten una denúncia contra el projecte de l'Ajuntament de Palma per a Nuredduna

Les entitats impulsores de la campanya 'Pere Garau Molt Més que Nuredduna' han presentat una denúncia contra el projecte de l'Ajuntament de Palma per a Nuredduna.

En concret, les entitats Flipau amb Pere Garau, ARCA i l'Associació de Comerciants del Mercat de Pere Garau han interposat un recurs administratiu per a demanar la suspensió del projecte, segons han detallat en una nota de premsa.

Aquest recurs detalla les infraccions que incorren en el projecte de Cort per a Nuredduna i per les quals s'ha de declarar nul de ple dret.

En concret, segons les entitats, no compta amb informe preceptiu de la Comissió del Centre Històric i Catàleg requerit pel PGOU i afecta la Plaça de les Columnes.

Així mateix, han incidit en l'obligació de l'Ajuntament de facilitar la participació ciutadana obligats per la Constitució espanyola, altres lleis pròpies de les Balears i el Reglament Orgànic de Participació Ciutadana de Palma.

Davant d'això, han sol·licitat l'inici d'un procés participatiu, així com la suspensió de l'execució i dels efectes de l'aprovació definitiva del projecte per a la reurbanització del carrer Nuredduna.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.