nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El nivell d'estudis dels joves de les Balears és dels més baixos de l'Estat espanyol

El 65% dels joves entre 20 i 24 anys de les Balears han aconseguit almenys el nivell d'Educació Secundària de segona etapa (Batxillerat o Formació Professional Bàsica o de Grau Mitjà), la qual cosa situa les Balears amb un percentatge inferior al de l'Estat espanyol (75,9%) i com un dels territoris amb menys joves amb aquest nivell d'estudis.

Així ho posa de manifest l'ampliació de dades educatives de l'Enquesta de Població Activa (EPA), publicada aquest dimarts pel Ministeri d'Educació i de Formació Professional, amb informació de l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

Tres de cada quatre joves d'entre 20 i 24 anys a l'Estat espanyol han aconseguit almenys el nivell d'Educació Secundària de segona etapa. Des de 2010, el percentatge d'estudiants que han conclòs almenys aquest nivell educatiu ha pujat 14,4 punts fins a aconseguir el 75,9% en 2020, la qual cosa suposa també un augment de 1,9 punts respecte a 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 3 anys

Au! a guanyar quatre peles i fer rics els hotelers i restauradors.
Ab sous de merda.

Valoració:4menosmas
Per tanmateix, fa mes de 3 anys

I vos estranya? Amb la merda de polítics que tenim, i el nivell de la majoria d'empresaris, no som més que una "comunitat" bananera (aquí no hi cap lo de república bananera)

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente