nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

L’STEI Intersindical reivindica la memòria d’Aurora Picornell i d'Emili Darder

Quan falta una setmana per al 24 de febrer, Dia del record de les víctimes del Franquisme, els busts d’Aurora Picornell i Emili Darder han estat objecte d’actes vandàlics.

L’STEI Intersindical ha denunciat aquest dimecres «qualsevol mostra d’ultratge contra la memòria de les dones i els homes que lluitaren per la llibertat i la democràcia, que foren represaliats i assassinats pels colpistes per aquest motiu».

El sindicat ha explicat que aquestes accions són perpetrades per «franquistes que actuen amb nocturnitat i d’amagat» i s'ha compromés a lluitar contra «aquesta ideologia de l’odi». «Però aquesta gent troba agombol en mitjans de comunicació que en normalitzen la presència i connivència en un estat que només exerceix la repressió contra els qui qüestionen el Règim del 78», han remarcat.

Per tot això, l’STEI Intersindical (com ho ha fet des de fa més de trenta anys) organitza, conjuntament amb la resta d’organitzacions i institucions de la Comissió 24 de Febrer, actes en memòria i reconeixement d’aquests referents polítics, intel·lectuals i socials, víctimes del feixisme. «Res aturarà l’anhel del poble de les Illes Balears de construir una societat lliure d’intolerància i feixisme. Res aturarà la recuperació de la memòria històrica del nostre poble. És l’hora d’activar un moviment antifeixista transversal per a desterrar el franquisme, el nazisme, l’odi i la intolerància dels nostres carrers», han remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 3 anys

Sabeu si l'amo en Biel Company i don Fulquencio han comdemnat els fets?

Valoració:0menosmas
Per Per mostra, un botó, fa mes de 3 anys

Els españoles, si més no, són bruts, bruts. Empastifen tot el que toquen. Violents, prepotents... Qualcú els necessita?

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente