algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

Palma reobre piscines i amplia aforaments a teatres i EMT

L'Ajuntament de Palma ha adaptat els seus serveis a les instruccions fixades en el darrer acord del Consell de Govern que modifica les mesures del Pla de Mesures Excepcionals de Prevenció, Contenció i Coordinació per a afrontar la crisi sanitària.

Segons ha detallat Cort, les mesures afecten Esports, Cultura i Participació Ciutadana. En concret, en matèria d'instal·lacions esportives, les piscines municipals reobriran les seves portes a partir d'aquest dimarts, amb un màxim de dues persones per carril.

A més, per a donar servei al major nombre de persones usuàries, s'estableix un temps màxim d'ús de 45 minuts, amb accés per torns en les hores en punt, sense reserva prèvia. Per part seva, les persones majors de 65 anys i les persones amb mobilitat reduïda tindran preferència entre les 08.00 i les 10.00 hores, així com per a triar carril en cas de confluència amb altres usuaris.

En compliment de la normativa, els vestuaris i les dutxes de l'interior es mantindran tancats. Es recomana portar el vestit de bany posat i es disposaran cadires i bancs a la platja de piscina per a facilitar el canvi.

D'altra banda, s'han hagut d'adaptar temporalment els horaris per a no superar l'ocupació permesa per coincidència de l'activitat federada amb l'activitat esportiva d'ús lliure.

Així, les piscines de Son Roca, Marga Crespí, Germans Escales, Antoni Servera i S'Estel mantendran el seu horari habitual, Son Moix i Rudy Fernández obriran de dilluns a divendres fins a les 15.00 hores, els dissabtes de 15.00 a 21.30 hores i els diumenges, de 08.00 a 14.30 hores, mentre que Xavi Torres obrirà dilluns i dimecres de 08.00 a 21.30 hores, els dimarts de 15.00 a 21.30 hores, i divendres i dissabtes fins a les 14.30 hores.

Durant aquesta fase els gimnasos d'abonats es mantendran tancats i no es reactivaran els cursets ni les activitats dirigides de l'interior dels poliesportius. A conseqüència de la limitació d'ocupació, durant aquest període no es tramitaran renovacions o noves altes d'abonaments, bons ni accessos d'un dia. En relació a les devolucions, es tornarà al mateix sistema de pagament la part proporcional dels rebuts pel temps que les instal·lacions han estat tancades.

Teatres, EMT i Casals de Barri

En material cultural, els teatres municipals adapten el seu aforament a la nova resolució i passen del 30 al 50 per cent de l'aforament.

L'aforament de l'EMT, per part seva, passarà del 33 al 50 per cent a partir d'aquest dimarts. D'aquesta manera, les places assegudes i les
places dempeus seran un 50 per cent de l'ocupació total del vehicle.

Així, aproximadament, en un bus de 12 metres la capacitat total
serà de 52 persones i en un de 18 metres, de 73 persones.

D'altra banda, des d'aquest dilluns els Casals de Barri tornen a estar oberts al públic i comencen a reprendre les activitats. D'una banda, durant aquests dies, els Casals amb programació municipal donaran publicitat a les activitats previstes en les seves programacions per a poder iniciar-les a partir del 2 de març. Les inscripcions començaran el 22 de febrer.

D'altra banda, en els Casals de Barri on realitzen activitats diverses entitats, associacions veïnals i altres associacions, aquestes activitats es poden reactivar quan ho consideri l'entitat organitzadora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.