muy nuboso
  • Màx: 11.83°
  • Mín: 7.77°
12°

Antoni Noguera (MÉS): «Volem que les famílies de Son Banya tenguin una nova oportunitat»

El procés de desallotjament del poblat de Son Banya comença la seva darrera fase. | Ajuntament de Palma

La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Palma ha anunciat aquest dissabte que ja ha presentat les primeres 12 demandes de desnonament dels 90 albergs que actualment es mantenen en el poblat de Son Banya.

Ara, l'àrea fa feina per formalitzar el total de demandes durant aquest mes de febrer; uns procediments judicials que es preveu tanquin definitivament el procés de desmantellament del poblat. En paral·lel, l'àrea estudiarà els casos de les famílies vulnerables que vagin essent desallotjades, per trobar solucions habitacionals. La previsió inicial, segons Cort, és que el mes d'abril ja es disposi de les ordres de llançament.

Aquesta darrera fase de desallotjament es caracteritza per produir-se gradualment per illetes, millorant la seguretat i facilitant l'execució tècnica en la demolició dels albergs. Des que s'inicià el desallotjament del poblat el juliol del 2018, ja són 30 les famílies que han sortit del poblat lligat a ordres de desnonament.

«Volem deixar palès el nostre compromís ferm de seguir endavant amb el full de ruta pactat ara fa un any i mig. Volem que les famílies de Son Banya tenguin una nova oportunitat», ha remarcat el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Que no perdi el temps, fa mes de 3 anys

Val més, que se preocupi pels problemes dels ciutadans normals i cumplidors en les lleis.
Tots aquests de Son Banya tenen xalets i cases altres barris i urbanitzacions, les cases del poblat només eren les tendes a on venien els seus productes.

Valoració:5menosmas
Per Ingenus!, fa mes de 3 anys

Qui els pot oferir el que guanyen amb la droga?

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente